Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Листопада, 2020 р., 11:24
Житомирський РЕМ повідомляє: У зв’язку з проведенням ремонтних робіт вуличного освітлення, 24 листопада 2020 р. з 9:00 до 17:00 на житловому масиві Крошенський буде припинено електропостачання.
11 Листопада, 2020 р., 16:37
  Згідно вимог частини 3 статті 8 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» на депутатів місцевих рад поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції».     Депутати місцевих рад зобов’язані щороку до 1 квітня подавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік відповідно до Закону України "Про запобігання корупції", а також дотримуватися інших вимог фінансового контролю, передбачених зазначеним Законом.
10 Листопада, 2020 р., 15:16
Продовжуємо знайомити вас з інформацією з теми патронату.   
10 Листопада, 2020 р., 10:57
У День святого великомученика Димитрія Солунського древній храм у селі Кам’янка відзначив Престольне свято. Як і щороку, цього дня участь у святковій Божественній літургії взяли представники духовенства, жителі та гості села. Долучилися до святкування і представники Оліївської сільської ради, які привітали земляків та подарували храму величну ікону Димитрія Солунського.
09 Листопада, 2020 р., 13:25
Вітаємо команду ФК "МАЯК" ( Троковичі) з перемогою у четвертому турі відкритого чемпіонату м. Житомира з футзалу серед чоловіків сезону 2020/2021 р., який відбувся в м. Житомирі. За результатами гри, наша команда "МАЯК" перемогла ФК ДЮСШ "Юність" з рахунком 3:0. Вкотре наші спортсмени доводять: нам є чим пишатися! Вітаємо вас з ще однією перемогою. Бажаємо вам ще більше перемог, витривалості та незламності! Тільки вперед!
09 Листопада, 2020 р., 12:18
Уже 23 роки поспіль 9 листопада в Україні відзначають День української писемності та мови. Цікавим є той факт, що українська мова входить в тридцятку найпоширеніших мов світу.
09 Листопада, 2020 р., 08:38
Сьогодні 9 листопада Україна відзначає Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народних мистецтв. 
08 Листопада, 2020 р., 07:08
У День святого великомученика Димитрія Солунського прекрасний храм у селі Кам’янка відзначає Престольне свято, і за традицією громади сіл Кам‘янка та Новоселиця святкують День села!
06 Листопада, 2020 р., 18:01
Шановні жителі громади, просимо до вашої уваги результати виборів депутатів та сільського голови на території Оліївської громади 2020 року.
02 Листопада, 2020 р., 16:36
1 листопада відбувся третій тур чемпіонату Житомира з футзалу. ФК "Довжик" переміг з рахунком 6:2 ФК "ІнБев" (Житомир). Так, ФК "Довжик" - дебютант вищої ліги чемпіонату Житомира з футзалу - здобув третю перемогу поспіль і в результаті посідає перше місце чемпіонату в Житомирі. Як ми повідомляли, впевнено переможною ходою підкорює спортивний Житомир ще одна команда з Оліївської громади, яка відродилася не так давно, - ФК «Маяк» (Троковичі). Вітаємо наших спортсменів! Нехай успіх не покидає вас! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь