Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Грудня, 2020 р., 07:41
Шановні депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування! Шановні жителі нашої славної громади! Прийміть сьогодні найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.
06 Грудня, 2020 р., 11:45
6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил України. Це свято тих, хто ціною власного життя захищає наш суверенітет та незалежність. Це день пам'яті воїнів, які віддали своє життя за наше мирне небо над головами.
05 Грудня, 2020 р., 16:18
5 грудня у світі відзначають світле та добре свято - День волонтера. Однак для України це свято водночас стало загартованим вітрами і холодом, принесеним зі Сходу нашої країни.
03 Грудня, 2020 р., 15:49
Щороку 3 грудня в Україні відзначається Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями, який був встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року. Таким чином, кожного року увага суспільства прикута до проблем людей з особливими потребами, до захисту їхніх прав, гідності. За оцінками ВООЗ, понад 1 мільярд людей мають вади здоров’я, що складає майже 15% населення світу. В свою чергу, розпорядженням голови Оліївської сільської ради Анатолієм Мельниченком було виділено кошти жителям громади, які мають інвалідність 1-ї групи та дітям, які мають вади здоров’я. "Виділити кошти - це найменше, що ми сьогодні можемо зробити для цих людей. Щодня вони потребують підтримки, захисту та уваги, тому закликаю наших громадян, - не будьте байдужими, допомагайте людям з фізичними вадами в транспорті, на роботі та навіть просто в магазині, якщо потрібно",- зазначив Анатолій Мельниченко. В Україні понад 2 мільйони 800 тисяч людей мають інвалідність, з них 151 тисяча – діти. Це 6,1% від загальної кількості населення.
03 Грудня, 2020 р., 11:12
ВІЛЬНИЙ ВЕБІНАР «5 кроків якісного виконання стратегічної екологічної оцінки – від «головного болю» до захоплюючого планування розвитку» Мета: сформувати базові поняття виконання СЕО з позиції замовника, надати ефективний стартовий алгоритм взаємодії замовника та виконавця. Запрошуються: Архітектори, землевпорядники, економісти, екології, голови ОТГ, відповідальні особи та фахівці ОМС за галузями: економіка, житлово-комунальне господарство, екологія, землеустрій, містобудування.
01 Грудня, 2020 р., 15:01
За прогнозами синоптиків, найближчими днями у низці областей буде перший серйозний снігопад. У центрі та на півдні країни опади будуть значними. Заважатиме і сильний вітер.
01 Грудня, 2020 р., 14:32
Сьогодні в Україні вітають працівників прокуратури з професійним святом.
01 Грудня, 2020 р., 11:30
Привернути увагу громадськості та нагадати суспільству, що ВІЛ/СНІД є однією з самих глобальних проблем людства, - головна мета відзначення цього дня.
30 Листопада, 2020 р., 12:49
Ще однією перемогою нагородили Оліївську громаду МФК «Квара» та ФК «Довжик – Асфальт+». Черговий турнір поєдинку з футзалу відбувся цими вихідними, - 29 листопада у Житомирі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь