Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Жовтня, 2020 р., 12:25
11 жовтня у селі Забріддя Черняхівського району відбудеться десятиий тур чемпіонату району з міні-футболу.
09 Жовтня, 2020 р., 08:48
Розпорядженням Оліївського сільського голови, відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Оліївської сільської ради 7 скликання, враховуючи вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації», скликається сорокова сесія VII скликання Оліївської сільської ради, пленарне засідання якої буде проведено 21 жовтня 2020 року о 10.00 в приміщенні сесійної зали ТОВ «БРВ-України».
09 Жовтня, 2020 р., 08:30
Сьогодні, в день храмового свята Іоанна Богослова, День села відзначають жителі та гості села Сонячне. 
08 Жовтня, 2020 р., 11:03
Шановні юристи! Щиро вітаємо вас з нагоди професійного свята!
07 Жовтня, 2020 р., 09:46
Під час карантинних обмежень зростає рівень стресу, особливо серед батьків новонароджених дітей. Це підвищує ризик вчинення насильства над дітьми. Проведене опитування серед батьків показало, що 5% батьків струшують свою дитину з метою її заспокоєння і взагалі не мають інформації про шкідливий вплив таких дій. Таке явище як «Синдром струшеної дитини» є фізичним та психологічним насильством щодо неї та призводить до ушкодження мозку, а в деяких випадках – має летальні наслідки.
06 Жовтня, 2020 р., 15:20
Розпорядженням Оліївського сільського голови, відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Оліївської сільської ради 7 скликання, враховуючи вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації», скликається тридцять дев’ята позачергова сесія VII скликання Оліївської сільської ради, пленарне засідання якої буде проведено 09 жовтня 2020 року о 10.00 в приміщенні сесійної зали ТОВ «БРВ-України».
06 Жовтня, 2020 р., 10:05
За даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу  на дітей в онлайн (David Wright. COVID-19: expectations and Effects on children online, June 2020) в період карантину діти стали проводити на 80% більше часу онлайн, значно почастішали випадки булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, а сексуальна експлуатація дітей в інтернеті збільшилась вдвічі. На жаль, в Україні такі випадки також почастішали.
05 Жовтня, 2020 р., 16:45
Оліївська сільська рада постійно намагається зробити процедуру звернень громадян комфортнішою, а отримання необхідної інформації оперативнішим. 
05 Жовтня, 2020 р., 16:38
З метою забезпечення рівного доступу до якісної освіти й умов навчання дітей Оліївської громади, у лютому 2020 року Оліївська сільська рада звернулась до Житомирської ОДА з пропозицією про включення до розподілу освітньої субвенції у 2020 році за напрямом «Придбання шкільних автобусів, у тому числі обладнаних місцями для дітей з особливими освітніми потребами» питання придбання шкільного автобусу.
05 Жовтня, 2020 р., 13:40
У перший понеділок жовтня прийнято  відзначати Міжнародний день лікаря. Святкування  цього дня не зареєстровано офіційно на сайті ВООЗ і все ж сьогодні всі лікарі отримують слова вдячності та підтримки від людей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь