Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Грудня, 2020 р., 09:38
     Нагадуємо, що влада дозволяє ресторанам та кафе у Новорічну ніч працювати до 7-ї години ранку, із забороною проведення розрахункових операцій після 22-ї години, суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос і діяльності після 23-ї години 31 грудня 2020 р. до 1-ї години 1 січня 2021 р.
30 Грудня, 2020 р., 16:11
Необхідно заохочувати та матеріально підтримувати обдарованих учнів, які своїми досягненнями у навчанні сприяють підвищенню авторитету нашої держави на міжнародній арені та засвідчують високий рівень освіти в Україні. На цьому наголосив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, коментуючи необхідність запровадження щорічної Премії учасникам ЗНО з найвищим результатом. Про це йдеться на сайті Житомирської ОДА. 
30 Грудня, 2020 р., 14:32
Житомирський обласний лабораторний центр оприлюднив статистику хворих на COVID-19 на Житомирщині станом на 30.12.2020 року
30 Грудня, 2020 р., 11:49
З наближенням новорічних свят в оселях розпочали встановлення ялинок та прикрашання домівок. Однак пам’ятайте, що запорукою гарного святкового настрою є безпека! Феєрверки, петарди, гірлянди, свічки – усе це безумовно новорічна атрибутика, яка створює чарівну атмосферу. Проте, вона може бути зіпсована при одній лише невірній дії, халатності по відношенню до вогню та електроприладів.
30 Грудня, 2020 р., 10:21
З метою інформування громадськості про заходи із запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, Міністерством культури та інформаційної політики України спільно з Міністерством охорони здоров’я України було виготовлено інформаційний відеоролик під умовною назвою ,,Бережіть себе”.
28 Грудня, 2020 р., 09:43
Вкотре приємно вітати нашу футбольну команду «Маяк» (Троковичі) з перемогою - цього разу в десятому турі відкритого чемпіонату м. Житомира з футзалу серед чоловіків сезону 2020/2021 р., який відбувся в м. Житомирі в залі ФОК 26 грудня. ФК "МАЯК" переміг ФК "Пак-Трейд" з рахунком 5:2!
28 Грудня, 2020 р., 09:01
24 грудня 2020 року під головуванням сільського голови Анатолія Мельниченка пройшло пленарне засідання 2-ї сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради за участю секретаря ради Олександра Готича, заступника  сільського  голови  з  економічних  питань та  інвестиційної  діяльності  Оксани Грищенко, керівників та  спеціалістів  структурних  підрозділів  апарату  сільської  ради.
24 Грудня, 2020 р., 19:11
Шановні жителі Оліївської громади! Дорогі Друзі! Вітаємо християн західного обряду з прийдешнім Різдвом Христовим! Зі Святвечором!
24 Грудня, 2020 р., 09:26
22 грудня нинішнього року відбулося перше засідання виконавчого комітету Оліївської сільської ради в новому складі, на якому було розглянуто низку важливих питань життя громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь