Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Січня, 2021 р., 15:23
Шановні жителі Оліївської громади! Вітаємо християн східного обряду зі Святвечором та прийдешнім Різдвом Христовим!
06 Січня, 2021 р., 12:43
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. №691 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини» рік тому було запущено єМалятко — першу комплексну послугу за життєвою подією. Завдяки їй батьки новонароджених дітей за однією заявою можуть отримати одночасно до 9 державних послуг від різних органів влади.
06 Січня, 2021 р., 12:19
 Оліївська сільська рада продовжує піклуватися про своїх жителів. Так, кожного місяця певні категорії громадян (педагогічні працівники, які дістаються з інших населених пунктів до місця роботи на територї Оліївської громади, учні 1–11 класів (с.Довжик, с. Сонячне, с.Вільськ та с.Піщанка), учні 10-11 класів с. Оліївка, с. Світин, с. Піщанка та с.Кам′янка, пенсіонери за віком, особи з інвалідністю, учасники бойових дій та ін.) забезпечуються талонами на безоплатний проїзд у громадському транспорті.
04 Січня, 2021 р., 14:27
Продовжуємо радіти за наших футболістів. Минулих вихідних відбувся матч між командами ФК "ЛЕВИ KROSCHU" (Оліївка) та FC "InBev"34+, перемогу в якому здобули наші земляки з рахунком 7:3. Ще одна команда наших земляків ФК "Довжик-Асфальт+" (Довжик) зійшлися в двобої з ФзК Форца - цього разу матч закінчився з рахунком 2:2.
04 Січня, 2021 р., 13:57
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. № 691 “Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини”, рік тому було запущено єМалятко - першу комплексну послугу за життєвою подією. Завдяки їй батьки новонароджених дітей за однією заявою можуть отримати одночасно до 9 державних послуг від різних органів влади.
04 Січня, 2021 р., 13:26
Вітаємо з черговою перемогою футбольну команду нашої громади  "Маяк" (Троковичі) в одинадцятому турі відкритого чемпіонату м. Житомира з футзалу серед чоловіків сезону 2020/2021 р., який відбувся у Житомирі.
31 Грудня, 2020 р., 10:06
Шановні друзі! Дорогі земляки! Вітаємо вас з новорічними та Різдвяними святами!  Озирнувшись, можна сміливо сказати, що 2020 рік був хоч і складним, проте минув недарма. Він був результативним та насиченим різними подіями.   У новорічну та Різдвяну ночі всі поринають у казку дитинства та мрії. Тож нехай ці чарівні зимові свята подарують вам здійснення всіх бажань та задумів. Нехай 2021 рік стане для всіх нас роком кращих змін, а для України – роком зміцнення державності.    Бажаємо вам у новому році побільше посмішок та родинного тепла.  Щасливого Нового року та веселих свят!   З повагою Оліївський сільський голова Анатолій Мельниченко та депутатський корпус  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь