Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Грудня, 2021 р., 09:20
Шановні жителі Оліївської громади! У ці передноворічні дні хочу побажати всім вам міцного здоров'я, радості та добробуту! А нашій громаді та Україні - миру і процвітання! Нехай прийдешній рік принесе нові звершення, нові надії і втілення мрій! З Новим роком та Різдвом Христовим!
31 Грудня, 2021 р., 08:44
23 грудня 2021 року спільно з представниками Управління Державної служби якості освіти у Житомирській області в Оліївській сільській раді було проведено фахову дискусію на тему «Забезпечення якості освіти та освітньої діяльності у закладах загальної середньої освіти в умовах дистанційного навчання». Відділ освіти Оліївської сільської ради гостинно зустрів колег із Глибочицької громади. Керівники та заступники керівників закладів загальної середньої освіти Оліївської та Глибочицької сільських рад обмінялися досвідом організації дистанційного навчання, обговорили сучасні комп’ютерні програми та інтернет-платформи, що допомагають  забезпечити ефективність освітнього процесу в умовах віддаленості педагога від учнів. Зустріч сприяла розкриттю практичного аспекту дистанційного навчання.
30 Грудня, 2021 р., 16:50
Шановні жителі сіл Троковичі та Некраші! Хто не зміг з певних причин відвідати сьогоднішній новорічний ранок, ви зможете найближчим часом забрати свої солодкі подарунки. Для цього просимо жителів Троковичів звернутися до старости, а жителів Некрашів - до бібліотекаря.
30 Грудня, 2021 р., 15:48
З 01.01.2022 набирають чинності положення абзацу четвертого пункту 61 підрозділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України згідно з якими фізичні особи - підприємці, що перебувають на спрощеній системи оподаткування, а саме – платники єдиного податку ІІ - IV груп, зобов’язані застосовувати реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – ПРРО) для здійсненні розрахункових операцій.
29 Грудня, 2021 р., 11:48
Стартували Новорічні та Різдвяні свята. В домівках встановлюються та прикрашаються ялинки, адже яскраво вбрана хвойна красуня піднімає настрій, створює атмосферу свята та чарівництва.
25 Грудня, 2021 р., 09:17
Дорогі Друзі! Вітаємо християн західного обряду з Різдвом Христовим! 
24 Грудня, 2021 р., 12:42
На сесії прийнято чергові рішення щодо  залучення інвестицій, соціального захисту, комфорту і безпеки громадян 
24 Грудня, 2021 р., 09:35
Уже традиційно Оліївська сільська рада запрошує учнів 1-4 класів на новорічну казку до Житомирського академічного театру ім.Івана Кочерги.
23 Грудня, 2021 р., 09:43
Житомирське районне управління ГУ ДСНС України у Житомирській області інформує, що новою редакцією пункту 9 Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2013 № 440 (із змінами) удосконалено процедуру подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, а також надано можливість суб’єкту господарювання подавати декларацію в електронній формі через Єдиний державний портал адміністративних послуг, у тому числі через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь