Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Грудня, 2021 р., 09:54
3 грудня відбулося засідання предметно-методичної комісії вихователів закладів дошкільної освіти Оліївської сільської ради у Троковицькому ЗДО "Веселка".
06 Грудня, 2021 р., 11:48
Президентом України оголошено Програму підтримки легального бізнесу, який постраждав від запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів під час пандемії COVID-19, шляхом стимулювання попиту серед громадян (далі – Програма).
06 Грудня, 2021 р., 08:40
Збройні Сили — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету.
03 Грудня, 2021 р., 19:38
Оліївська сільська рада однією з перших долучилася до реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади». 3 грудня на території села Кам'янка було відкрито Поліцейську станцію та представлено поліцейського офіцера. Він вестиме прийом у селах та слідкуватиме за порядком і безпекою в громаді.
03 Грудня, 2021 р., 15:05
5 грудня Україна та світ відзначають Міжнародний день добровольців в ім'я економічного і соціального розвитку (Міжнародний день волонтерів). Свято було засновано ще у 1985 році за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН. В сучасній Україні волонтерський рух розпочався в 90-х роках, а 10 грудня 2003 року постановою Кабінету Міністрів його визнали офіційно. Волонтери це люди, які цілком безоплатно працюють будь-де, де потрібна їхня допомога, відіграючи величезну роль у житті суспільства, незалежно від того, якою діяльністю вони займаються. Вони ризикують життям, беручи участь у ліквідації наслідків глобальних катастроф, природних катаклізмів та інших надзвичайних ситуацій. Цей день можна вважати святом тих, хто допомагає персоналу в дитячих будинках, будинках престарілих, лікарень, швидкої допомоги та інших соціальних установ. 
03 Грудня, 2021 р., 10:05
Щороку, з 1992 року, 3 грудня Україна разом із світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.
02 Грудня, 2021 р., 14:59
    Розвиток галузі дошкільної освіти  - одне з першочергових завдань Оліївської сільської ради, що передбачає забезпечення доступної та якісної освіти для всіх дітей дошкільного віку громади, адже дошкільна освіта є стартовою платформою для особистісного розвитку дитини та підготовки її до навчання у школі.
02 Грудня, 2021 р., 14:03
Шановні жителі! Дякуємо за Вашу активність в підписанні договорів на вивіз сміття. Для тих, хто ще не встиг підписати, ми лишили бланки договорів в кожному старостинського окрузі, Ви можете підійти до працівників та заповнити:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь