Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Грудня, 2021 р., 10:16
Святий Миколай та казкові герої приходять в гості до діток нашої громади, аби привітати зі святами та вручити солодкі подарунки.
17 Грудня, 2021 р., 14:46
Завершується 2021 рік. Газета «Сільське життя» зустрілася з Оліївським сільським головою Анатолієм Мельниченком, аби дізнатися, з якими підсумками закінчує рік Оліївська громада.
17 Грудня, 2021 р., 12:10
Розпочинається серія новорічних та Різдвяних свят. Запрошуємо наших юних друзів на святкові ранки. З окремих сіл буде організовано підвіз. Для отриманя подарунків дітям попередньо будуть роздані запрошення. Розклад заходів детально читайте в афіші! Гарних свят усім!
14 Грудня, 2021 р., 10:29
Оліївська сільська рада традиційно в ці грудневі дні вшанувала героїв-ліквідаторів, які врятували нашу планету від наслідків чорнобильського лиха. Зокрема, старости передали нашим славетним землякам продуктові набори від Оліївської сільської ради.
14 Грудня, 2021 р., 08:56
Сьогодні, 14 грудня, в Україні відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Цього дня ми  вклоняємося перед мужністю та надзвичайно сміливим подвигом ліквідаторів.  Попри відсутність обладнання, досвіду вони робили все, що від них залежало і віддали своє здоров’я та життя заради порятунку мільйонів інших людей. Шановні земляки-ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС! Ми вдячні Вам за героїзм, самовідданість та мужність, які Ви проявили у тих страшних подіях! Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, сімейного затишку, щастя, миру й злагоди. Нехай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі вчинки!
13 Грудня, 2021 р., 10:08
Урядовий контактний центр  9 грудня презентував створення сайту «гаряча лінія» з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей (сайт 1547)
13 Грудня, 2021 р., 09:28
Розпорядженням Оліївського сільського голови, відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Оліївської сільської ради 8 скликання, враховуючи вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації», скликається 13 сесія VIIІ скликання, пленарне засідання якої буде проведено 24 грудня 2021 року о 10.00 в приміщенні конференц зали ТОВ "ВМК-Україна». 
07 Грудня, 2021 р., 13:31
Шановні жителі Оліївської громади, представники депутатського корпусу та працівники апарату сільської ради, вітаю Вас з Днем місцевого самоврядування!
07 Грудня, 2021 р., 13:30
7 грудня православна церква відзначає день пам'яті святої великомучениці Єкатерини Александрійської - християнської святої, родом з Александрії, мученицьку кончину якої відносять до часу правління римського імператора Максиміна. Десятки храмів на нашій землі зведені на честь святої Єкатерини.
07 Грудня, 2021 р., 13:22
7 грудня відзначається Всесвітній День української хустки! Чарівні дівчата Оліївської сільської ради традиційно приєднуються до флешмобу "Зроби фото з хусткою". 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь