Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Грудня, 2021 р., 16:50
Шановні жителі сіл Троковичі та Некраші! Хто не зміг з певних причин відвідати сьогоднішній новорічний ранок, ви зможете найближчим часом забрати свої солодкі подарунки. Для цього просимо жителів Троковичів звернутися до старости, а жителів Некрашів - до бібліотекаря.
30 Грудня, 2021 р., 15:48
З 01.01.2022 набирають чинності положення абзацу четвертого пункту 61 підрозділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України згідно з якими фізичні особи - підприємці, що перебувають на спрощеній системи оподаткування, а саме – платники єдиного податку ІІ - IV груп, зобов’язані застосовувати реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – ПРРО) для здійсненні розрахункових операцій.
29 Грудня, 2021 р., 11:48
Стартували Новорічні та Різдвяні свята. В домівках встановлюються та прикрашаються ялинки, адже яскраво вбрана хвойна красуня піднімає настрій, створює атмосферу свята та чарівництва.
25 Грудня, 2021 р., 09:17
Дорогі Друзі! Вітаємо християн західного обряду з Різдвом Христовим! 
24 Грудня, 2021 р., 12:42
На сесії прийнято чергові рішення щодо  залучення інвестицій, соціального захисту, комфорту і безпеки громадян 
24 Грудня, 2021 р., 09:35
Уже традиційно Оліївська сільська рада запрошує учнів 1-4 класів на новорічну казку до Житомирського академічного театру ім.Івана Кочерги.
23 Грудня, 2021 р., 09:43
Житомирське районне управління ГУ ДСНС України у Житомирській області інформує, що новою редакцією пункту 9 Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2013 № 440 (із змінами) удосконалено процедуру подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, а також надано можливість суб’єкту господарювання подавати декларацію в електронній формі через Єдиний державний портал адміністративних послуг, у тому числі через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС.
21 Грудня, 2021 р., 16:11
20 грудня 2021 року у приміщенні Оліївського будинку культури, за ініціативи небайдужих громадян, які виступили спонсорами, відбувся захід "Святий Миколай до нас завітай" для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.  В заході взяли участь двадцять дітей з восьми сімей. Свято організовано Службою у справах дітей, відділом та працівниками культури Оліївської сільської ради. Під час заходу діти були безпосередніми учасниками розважальної програми, а наприкінці отримали подарунки від спонсорів.  До Вашої уваги - як усе відбувалося!
20 Грудня, 2021 р., 15:41
У єМалятко вже доступна нова послуга — оформлення грошової компенсації за «пакунок малюка». 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь