Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Травня, 2022 р., 15:37
ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики України розпочинають багатоцільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки. Програми грошової допомоги від ЮНІСЕФ Спільно — це  додаткова підтримка багатодітних українських сімей, які постраждали від війни. На першому етапі допомогу отримають понад 50 тис. сімей з дітьми.
16 Травня, 2022 р., 15:18
13 травня під головуванням Оліївського сільського голови Анатолія Мельниченка відбулося позачергове засідання 20-ї сесії восьмого скликання Оліївської сільської ради.
16 Травня, 2022 р., 09:02
У селі Світин вшанували світлу пям'ять Героя - Заброцького Вадима Йосиповича, який загинув у війні, визволяючи Україну від російських окупантів.
14 Травня, 2022 р., 10:50
13 травня – сумний день для нашої Житомирщини і всієї України. Цього дня на околиці с. Маячка, що за 20 км від м. Краматорська, загинули військові славетної 95-ї бригади. В бою при відбитті нападу загинуло 5 десантників — наш земляк - капітан Вадим Заброцький, старший лейтенант Віталій Дульчик, молодший сержант Віталій Рудий, молодший сержант Сергій Хрущ, старший солдат Олександр Якимов. Сержант Олег Славіцький помер від тяжких поранень у гелікоптері під час медичної евакуації. Вадим Заброцький був похований у селі Світин – поряд з братом Сергієм.
09 Травня, 2022 р., 16:48
Пам'ять про Героїв, які боронили світ від нацистської навали, – жива, і має жити вічно. Оліївський сільський голова Анатолій Мельниченко та заступник сільського голови Оксана Грищенко вшанували Героїв війни на території села Довжик, поклавши квіти до меморіалу партизанам та підпільникам.
08 Травня, 2022 р., 14:35
Вітаємо усіх матерів з Днем Матері! "Шановні матері, жінки-берегині! Нехай Господь дарує вам міцне здоров'я, радість і терпіння! Нехай на вашому обличчі завжди сяє посмішка! Нехай здоровими і щасливими будуть ваші діти!"- звернувся з вітальним словом до своєї Мами та до всіх Матерів Оліївський сільський голова Анатолій Мельниченко.
08 Травня, 2022 р., 14:33
Шановні жителі Оліївської громади! У ці травневі дні з року в рік ми вшановуємо ветеранів війн. На жаль, цього року на нашу землю прийшла нова війна, яка принесла страшні людські жертви.
06 Травня, 2022 р., 15:20
Розпорядженням Оліївського сільського голови від 5.05.2022р. № 73-O/22, відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Оліївської сільської ради 8 скликання, враховуючи вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації», скликається двадцята сесія VIIІ скликання Оліївської сільської ради, пленарне засідання якої буде проведено 3 червня 2022 року о 10:00 в приміщенні конференц-зали ТОВ  «ВМК-УКРАЇНА» за адресою: с.Оліївка, вул.Садова, 4
06 Травня, 2022 р., 11:09
Надсилаємо чергову допомогу від Оліївської сільської ради для військових Збройних Сил України. Дякуємо нашим Захисникам! Дякуємо волонтерам, які постійно допомагають нам разом піклуватися про Захисників. Тільки вперед! До Перемоги!
06 Травня, 2022 р., 11:06
Підприємство "Злагода Плюс", яке працює на території Оліївської громади, надало солодкі набори для діток, які найбільше постраждали внаслідок війни в Україні. Солодощі доставимо хлопчикам та дівчаткам, аби хоч трішки зробити солодшим їхнє складне сьогодення. Дякуємо, що директор ПП "Злагода Плюс" Джала Галина Юріївна та її колектив не стоять осторонь ситуації в країні, не лише засівають поля, піклуючись про економічну безпеку Батьківщини, а й турбуються про знедолених маленьких українців. Разом - до Перемоги! Все буде Україна!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь