Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Квітня, 2022 р., 09:00
Під час війни у людей виникає безліч правових питань, на які потрібні швидкі відповіді. Серед них:
12 Квітня, 2022 р., 18:08
Шановні жителі Оліївської громади! Запрошуємо кожного з вас долучитися до кампанії «Сади Перемоги» – всеукраїнської ініціативи, спрямованої на ефективне використання доступних земельних ділянок і залучення ресурсів для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в Україні.
12 Квітня, 2022 р., 13:51
У фельдшерсько-акушерські пункти та амбулаторії Любарської, Романівської, Миропільської, Оліївської та Тетерівської громад відправили пакунки з мінімальним набором ліків та розхідних матеріалів для медиків. На черзі – інші громади 67-го виборчого округу. Про це повідомляє прес-служба народного депутата С.В.Кузьміних.
11 Квітня, 2022 р., 17:31
Волонтерська спільнота передала для територіальної оборони нашої громади автомобіль для потреб групи швидкого реагування та генератор. Дякуємо Анатолію та Альоні Добринським, їх команді небайдужих однодумців та благодійникам, які підтримують наших Захисників. Завдяки цьому автомобілю захищати жителів наших сіл буде ще оперативніше. Разом - до Перемоги!
11 Квітня, 2022 р., 10:19
Згідно наказу Міністерства оборони України, в Оліївській сільській раді довели до завершення справу щодо створення добровольчого формування та призначення командира – Гуменюка Василя Анатолійовича. З першого дня війни наші жителі організувалися, створили блокпости та почали патрулювати населені пункти, зберігаючи спокій наших жителів. Однак самі добровольці не були захищені на офіційному рівні. Відтепер наші захисники зможуть підписати контракт та матимуть відповідні соціальні гарантії від держави.
04 Квітня, 2022 р., 20:02
Звернення Оліївського сільського голови Анатолія Мельниченка:
04 Квітня, 2022 р., 11:49
Шановні мешканці. КП "Добробут" повертається до звичного графіку вивозу сміття "від воріт".
31 Березня, 2022 р., 12:43
Щиро вдячні за гуманітарну допомогу для жителів Оліївської сільської ради, яка надійшла до нас завдяки волонтерам Цибі Костянтину, Цибі Віталію, Петруку Вадиму та Романюку Дмитру. Дякуючи вашій турботі, ми отримали життєвонеобхідні продукти харчування, засоби гігієни, ковдри та одяг. Адже, наша громада щоденно приймає внутрішньопереміщених осіб, яких потрібно забезпечувати засобами першої необхідності. І звичайно, найперше ми передаємо надану Вами допомогу нашим Захисникам, як на території громади, так і в тих місцях, де вона особливо потрібна представникам ЗСУ.
29 Березня, 2022 р., 15:50
В Оліївській громаді сьогодні попрощалися з Захисником України - жителем села Оліївка Горкушею Петром Олександровичем, який загинув 24 березня при виконанні бойового завдання, захищаючи Вітчизну.
14 Березня, 2022 р., 18:05
Відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Оліївської сільської ради VIII скликання, Указу Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», розпорядженням Оліївського сільського голови №14-О/22 від 14.03.2022 р. скасовується розпорядження сільського голови від 21 лютого 2022 року №33-О/22 «Про скликання 16 чергової сесії VIII скликання».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь