Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Квітня, 2021 р., 13:36
Великдень - головне християнське свято. Воно присвячене воскресінню Христа.
28 Квітня, 2021 р., 15:29
Шановні жителі! До Вашої уваги інформація про прийом громадян депутатами Оліївської сільської ради.
28 Квітня, 2021 р., 10:24
До уваги жителів Масиву Крок, Масиву Крошенського, жителів вул. Зоряної та Гетьмана Виговського!
27 Квітня, 2021 р., 14:21
Відповідно до Порядку реєстрації пасік, затвердженого Наказом  Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 19 лютого 2021 року № 338 «Про деякі питання сфери бджільництва», суб’єктам господарювання, що провадять діяльність у галузі бджільництва, а також фізичні особи, у яких наявні бджолині сім’ї необхідно здійснити реєстрацію пасіки в органі місцевого самоврядування.
27 Квітня, 2021 р., 13:06
З метою сприяння розвитку галузі бджільництва та підвищення рівня обізнаності суб`єктів господарювання, інформуємо про набуття чинності Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 19 лютого 2021 року № 338 «Про деякі питання сфери бджільництва».
26 Квітня, 2021 р., 16:56
Цього року, 26 квітня, минає 35 років після того, як на 4-му енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася катастрофа планетарного масштабу, яка є найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.
26 Квітня, 2021 р., 15:45
УВАГА! Оліївська сільська рада запрошує на роботу сімейних лікарів!
25 Квітня, 2021 р., 08:38
Шановні жителі Оліївської громади! У цей прекрасний день вітаємо всіх вас зі святом Входу Господнього у Єрусалим - Вербною неділею!    Бажаємо всім вам, дорогі друзі, міцного здоров’я, злагоди, любові, радості, Божої допомоги в усіх Ваших добрих справах!     Нехай Господь береже Вас та Ваших близьких!
25 Квітня, 2021 р., 08:00
26 квітня 1986 року сталася найбільша техногенна аварія в історії людства – з різницею у дві секунди відбулись два вибухи на четвертому реакторі Чорнобильської АЕС, в результаті яких сумарна радіація ізотопів, викинутих в повітря, склала 50 мільйонів кюрі, що в  30-40 разів більше, ніж при вибуху бомби в Хіросімі у 1945 році. Традиційно в ці квітневі дні Оліївська сільська рада вшановує пам’ять героїв-ліквідаторів, які ціною власних життів та свого здоров’я рятували людство від наслідків чорнобильського лиха. У минулі роки ліквідаторів запрошували на урочисті заходи, де керівництво та представники депутатського корпусу могли висловити слова вдячності нашим славетним землякам. Однак рік тому поширення коронавірусу внесло свої корективи. Цьогоріч, за участі народного депутата України Сергія Кузьміних  герої-ліквідатори зібралися біля меморіального пам’ятного знаку «Тим, кому завдячуємо життям», що знаходиться у смт. Новогуйвинське. Відбулося заупокійне Богослужіння за загиблими та померлими ліквідаторами, також присутні вшанували їх хвилиною мовчання. 
24 Квітня, 2021 р., 08:00
Частиною четвертою статті 42 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” передбачено щорічний перерахунок пенсії з  01 квітня особам, які після призначення (попереднього перерахунку) пенсії продовжували працювати та набули необхідний страховий стаж. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь