Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Квітня, 2021 р., 13:21
Щороку в теплий весняно-літній період у лісах і парках активізуються кліщі. Укуси кліщів загрожують людині такими хворобами, як іксодовий кліщовий бореліоз (хвороба Лайма), кліщовий вірусний енцефаліт, марсельська гарячка тощо. 
07 Квітня, 2021 р., 08:24
Сьогодні святкують Благовіщення Пресвятої Богородиці – одне з 12 найголовніших свят. 
06 Квітня, 2021 р., 13:43
Оліївська громада обирає СПОРТ!
06 Квітня, 2021 р., 10:33
Департаментом культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації (відділом молодіжної політики та національно-патріотичного виховання) спільно з Поліським національним університетом впродовж квітня 2021 року заплановано онлайн - курс «Вірний вибір - щасливе майбутнє!», який спрямований на підготовку до шлюбу, формування системи моральних та культурних цінностей, що сприяють позитивним відносинам між молодими людьми.
05 Квітня, 2021 р., 16:16
Шановні жителі Оліївської громади! Задля зручності громадян та оперативнішого надання медичних послуг, у с. Сонячне почав працювати стоматологічний кабінет.
04 Квітня, 2021 р., 07:20
Дорогі жителі Оліївської громади! Щиро вітаємо християн західного обряду зі святом Світлого Христового Воскресіння!
02 Квітня, 2021 р., 19:11
В Оліївській громаді тривають роботи з ремонту автошляхів та благоустрою територій. Так сьогодні, завдяки співпраці з Житомирською ОДА, у с.Вишпіль було прогрейдеровано вулицю Житомирську, яка є центральною артерією села. Роботи виконала підрядна компанія «Автомагістраль». Як ми повідомляли, днями у Новополі розпочався ямковий ремонт дорожнього покриття центральної вулиці Миру та  ремонт дороги Кам’янка–Вільськ, що є черговими кроками плідної співпраці з Житомирською обласною державною адміністрацією. Також сьогодні у Вишполі та Іванкові (Зороківський старостинський округ) були розміщенні решта сміттєвих урн біля зупинок громадського транспорту та будинку культури с.Вишпіль.
02 Квітня, 2021 р., 11:58
Оголошення про проведення процедури громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки під розміщення житлового будинку та господарської будівлі в с. Сонячне Житомирського району.
02 Квітня, 2021 р., 10:58
Шановні батьки майбутніх першокласників! Адміністрація Оліївської гімназії інформує про початок приймання заяв батьків для зарахування дітей до першого класу Оліївської гімназії.
02 Квітня, 2021 р., 08:29
У Новополі по вулиці Миру розпочали ямковий ремонт дорожнього покриття. Вулиця є центральною, через неї проходить дорога загального користування місцевого значення. Сільська рада зверталася до Житомирської ОДА щодо ремонту, зокрема, і цього автошляху, адже ним щодня проїжджають та проходять сотні людей. І ось ремонт було розпочато. Виконує роботи підрядна компанія "Автомагістраль". На сьогодні проблема доріг залишається найактуальнішою як в нашій громаді, так і в Україні. Керівництво Оліївської сільської ради шукає всі шляхи вирішення питання та можливості для їх реалізації. Нагадаємо, що нещодавно було розпочато ремонт дороги Кам’янка-Вільськ. Продовженням якісних змін стало налагодження співпраці в даному напрямку з керівництвом області. Так, крок за кроком громада буде розвиватися і питанням доріг це не обмежиться!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь