Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Червня, 2021 р., 12:27
Оліївський сільський голова Анатолій Мельниченко завітав до свого рідного Троковицького природничо-екологічного ліцею на Свято останнього дзвоника. В урочистостях також взяли участь начальник відділу освіти Оліївської сільської ради Олександр Антонюк, староста Троковицького округу Василь Мазко, представники товариства "Агростем". Гості привітали вчителів, батьків і звичайно винуватців свята - випускників. 
07 Червня, 2021 р., 12:09
Аматорські колективи, легендарний фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав», українська естрадна співачка,  переможниця Міжнародного фестивалю «Юрмала-Шансон» Лєна Дарк, показові виступи кінологічної служби, рятувальників та поліцейських - це лише маленький шматочок програми свята, яке відбулося за ініціативи Оліївського сільського голови Анатолія Мельниченка.
07 Червня, 2021 р., 08:10
За інформацією Зарічанського РЕМ повідомляємо про планові роботи та відключення електроенергії:
05 Червня, 2021 р., 09:25
Ось і для випускників Кам'янської, Некрашівської та Оліївської гімназії пролунав останній дзвоник. Діти разом з учителями підготували яскраві змістовні сценарії, аби цей день став дійсно особливим. Допомогли їм у цьому і батьки, які сказали вітальні слова на адресу своїх уже дорослих дітей та подякували вчителям, які навчали їх різноманітних наук та життєвої мудрості.
04 Червня, 2021 р., 13:08
3 червня 2021 року останній дзвоник пролунав для 30 випускників Новополя та Вільська. Сльози смутку і радості – все поєдналося в цей прекрасний літній день.
04 Червня, 2021 р., 08:20
За інформацією Черняхівського РЕМ 08 червня 2021 року з 9.00 до 17.00 планові роботи та відключення електроенергії за наступними адресами:
03 Червня, 2021 р., 10:33
Розпочато прийом заяв про визнання особою без громадянства територіальними підрозділами УДМС України в Житомирській області.
03 Червня, 2021 р., 07:59
5 червня 2021 року Оліївська сільська рада, за ініціативи Оліївського сільського голови Анатолія Мельниченка, в рамках святкування Дня сім'ї та Міжнародного дня захисту дітей, організовує яскраве родинне свято для жителів громади «Рух – це здорово!».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь