Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" НА ЖИТОМИРЩИНІ

19 Листопада, 2021 р., 11:40
Під час робочої поїздки до Житомирської області Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов та голова облдержадміністрації Віталій Бунечко проінспектували об’єкти програми Президента України «Велике будівництво» у Житомирі. Зокрема оглянули завершальні роботи в обласному онкодиспансері.  
18 Листопада, 2021 р., 16:03
У Житомирі завершили модернізацію звичайної районної котельні в ТЕЦ. Відтепер вона працює в режимі когенерації (виробництва електричної та теплової енергії одночасно) на альтернативному паливі — деревині. Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов разом із Надзвичайним і Повноважним Послом Швейцарії Клодом Вільдом, головою Житомирської облдержадміністрації Віталієм Бунечком, головою обласної ради Володимиром Федоренком та міським головою Сергієм Сухомлином взяли участь у проведенні тестового запуску термодинамічної установки ТЕЦ.  
27 Серпня, 2021 р., 15:23
На цьому наголосив голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко під час пресконференції 26 серпня. Нагадаємо, що голова ОДА прозвітував про проведену роботу за два роки перебування на посаді. Пресконференція розпочалася у Житомирському обласному онкологічному диспансері з обговорення розвитку медичної системи області.
27 Серпня, 2021 р., 13:58
Представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОДА Неля Ковалюк ознайомилася з відреставрованою будівлею Магістрату в Житомирі. Експертами по доступності був проведений аудит архітектурної доступності об’єкту.
26 Серпня, 2021 р., 15:46
Поблизу міста Чуднів триває зведення шляхопроводу над залізничними коліями. Споруда розташована на км 57 + 058 автодороги Н-03 Житомир – Чернівці, ремонт якої здійснюється за програмою Президента України «Велике будівництво». Про це повідомляє Укравтодор. «Завдяки будівництву шляхопроводу не лише скорочуємо час подорожі в напрямку Хмельницької області, а й ліквідовуємо залізничний переїзд. Це підвищить безпеку руху автомобільного та залізничного транспорту», – йдеться у повідомленні.
25 Серпня, 2021 р., 10:45
Із нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 30-річчя Незалежності України на Житомирщині відбувається низка тематичних заходів та знакових подій. Так, сьогодні, 23 серпня, у Житомирі відкрито відреставровану будівлю Житомирського обласного краєзнавчого музею (Магістрату).
20 Серпня, 2021 р., 16:53
Сьогодні, 20 серпня,  перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко долучилася до відкриття сучасної амбулаторії у Курненській громаді Житомирської області. Нова, 15-та амбулаторія загальної практики сімейної медицини відкрита в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Також у відкритті взяли участь керівництво Житомирського району та Курненської громади.
19 Серпня, 2021 р., 10:42
У рамках програми Президента України «Велике будівництво» ремонтується дорога Н-03 Житомир – Чернівці від міста Чуднів до межі з Хмельницькою областю. Дорога Н-03 Житомир – Чернівці має протяжність 350 км. Вона проходить територією Житомирської, Хмельницької та Чернівецької областей. Цього року ремонтні роботи проводяться у трьох областях.  Це автомобільний шлях національного значення на території України.
19 Серпня, 2021 р., 08:39
У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Житомирщині триває реконструкція закладу дошкільної освіти з провадженням нового освітнього простору у с. Слободище Бердичівського району. Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, проєктом з реконструкції передбачено:
18 Серпня, 2021 р., 12:26
У рамках Програми Президента «Велике будівництво» на 6-ти ділянках автодороги Н-03 Житомир – Чернівці у Житомирській області тривають роботи з капітального ремонту та реконструкції дорожнього покриття. Автошлях Н-03 (Житомир — Чернівці) — автомобільний шлях національного значення на території України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь