Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" НА ЖИТОМИРЩИНІ

05 Січня, 2022 р., 09:09
Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, у рамках президентської програми «Велике будівництво», на території області впродовж 2021 року влаштовано 88,15 км верхніх шарів покриття, по 17 об’єктам роботи завершено, а це 55,49 км автошляхів. Загалом  у 2021 році в рамках президентської програми реалізовувалося 43 об’єкти будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автодоріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області.
30 Грудня, 2021 р., 14:59
Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, три об’єкта, реалізацію яких розпочато цьогоріч у рамках програми Президента «Велике будівництво», є перехідними на 2022 рік. Йдеться про: капітальний ремонт басейну в Бердичеві;
29 Грудня, 2021 р., 14:39
У рамках президентської програми «Велике будівництво” у 2021 році в Житомирській області здійснювалося будівництво, реконструкція та капітальний ремонт 11 об’єктів соціальної сфери, у тому числі 3 медичних закладів. Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, 8 об’єктів завершено у 2021 році, на реалізацію яких цьогоріч витрачено 103,5 млн грн із державного фонду регіонального розвитку та 30,0 млн грн із місцевих бюджетів громад.
29 Грудня, 2021 р., 14:35
У 2021 році кошти Державного фонду регіонального розвитку обсягом 4,5 млрд гривень розподілено на реалізацію 306 проєктів. Йдеться про будівництво та реконструкцію навчальних та медичних закладів, ЦНАПів, об’єктів спортивної інфраструктури, водопостачання та водовідведення тощо. Також цьогоріч кошти ДФРР спрямовано на розбудову чотирьох індустріальних парків, облаштування яких цьогоріч включено до програми Президента України «Велике будівництво». Про це повідомив заступник Міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря.  
28 Грудня, 2021 р., 09:24
Цьогоріч у рамках президентської програми «Велике будівництво» реалізовується 43 об’єкти будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автодоріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області. Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, на даний час влаштовано 88,15 км верхніх шарів покриття, по 17 об’єктам роботи завершено, а це 55,49 км автошляхів.
28 Грудня, 2021 р., 09:23
Протягом двох років реалізації інфраструктурної програми «Велике будівництво» в Україні було відремонтовано та збудовано вже понад 14 000 км основних доріг. Про це під час Форуму «Велике будівництво: Дороги та мости» повідомив ініціатор програми Президент України Володимир Зеленський. «Конституція України гарантує свободу пересування. Але це право насправді роками фактично обмежувалося. Відновити дороги, побудувати мости – це було наше завдання», – розповів Глава держави про мету «Великого будівництва».
28 Грудня, 2021 р., 09:22
Конституційне право громадян України на вільне пересування власною країною роками було фактично обмежено через незадовільний стан доріг та мостів. Про це заявив, відкриваючи форум «Велике будівництво: Дороги та мости» Президент України Володимир Зеленський.
24 Грудня, 2021 р., 11:05
У рамках програми Президента «Велике будівництво» цьогоріч проведено капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард». За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, йдеться про капітальний ремонт внутрішніх приміщень.
22 Грудня, 2021 р., 15:20
Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації. Так, у рамках програми Президента України «Велике будівництво» здійснюється капітальний ремонт автодороги місцевого значення С061031 ((М-06) – Кременець – Біла Церква) – Софіївка – Панасівка- Филинці – (Шепетівка-Бердичів) км 5+200 – км 8+800. Станом на 21 грудня проведено підготовчі роботи, влаштовано вирівнюючий шар основи із щебенево-піщаної суміші С-7 та вже укладено асфальтобетонне покриття протяжністю 3 600 метрів.
22 Грудня, 2021 р., 11:50
Законопроєкти щодо фіскальних стимулів, які минулого тижня у першому читанні ухвалила Верховна Рада, стануть позитивним «аргументом» для пожвавлення залучення зовнішніх та внутрішніх інвестицій. Про це у своїй колонці для видання НВ зазначив Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов. «Завдяки комплексу фіскальних стимулів, які доповнюють прийняті раніше інституційні, інфраструктурні та економічні інструменти розвитку індустріальних парків, інвестори матимуть підтримку з боку держави вже на етапі створення бізнесу. Адже найважче — зробити перші кроки. Оновлене законодавство істотно знижує для підприємця ризики, а ще — час і витрати на “старт” інвестиційного проєкту. Тож розраховуємо на подальшу підтримку народними депутатами цих законопроєктів у цілому», — підкреслив Олексій Чернишов.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь