Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" НА ЖИТОМИРЩИНІ

20 Січня, 2022 р., 14:42
Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, 19 січня, провів підсумковий пресбрифінг щодо реалізації програми Президента України “Велике будівництво” впродовж  2021 року на Житомирщині. Під час пресбрифінгу голова ОДА розповів представникам ЗМІ про реалізацію на Житомирщині об’єктів дорожнього, соціального, медичного та спортивного будівництва.
14 Січня, 2022 р., 14:07
Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів України 12 січня. Як зазначив Денис Шмигаль, у 2022 році Уряд має амбітні цілі у сфері розвитку інфраструктури в межах програми Президента «Велике будівництво».
14 Січня, 2022 р., 12:30
Під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля 13 січня відбулася нарада з питань модернізації міжнародних автомобільних пунктів пропуску через державний кордон. У нараді взяли участь Міністр інфраструктури Олександр Кубраков, Міністр юстиції Денис Малюська, представники Міністерства фінансів, Державної прикордонної служби та Державної митної служби. «Цього року в межах програми Президента «Велике будівництво» має розпочатися перетворення міжнародних автомобільних пунктів пропуску на сучасні об’єкти з комфортними зонами очікування. Проходження кордону повинне стати максимально швидким і зручним для громадян та бізнесу, адже це обличчя нашої держави», — зауважив Денис Шмигаль.
13 Січня, 2022 р., 11:48
У 2022 році Уряд має амбітні цілі у сфері розвитку інфраструктури в межах програми Президента «Велике будівництво». Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів України 12 січня. «Цьогоріч передбачається будівництво та ремонт не менше 5 тис. км доріг та запуск проектів державно-приватного партнерства в дорожній сфері. Для їх збереження плануємо збільшити на автошляхах кількість WIM-систем (зважування-в-русі). Продовжимо також реалізацію ініціатив для покращення залізничного сполучення та інфраструктури. Зокрема, плануємо відремонтувати більше 600 км колій та електрифікувати нові ділянки, оновити рухомий склад «Укрзалізниці», — відзначив Денис Шмигаль.
13 Січня, 2022 р., 09:03
Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА. Так, у рамках президентської програми «Велике будівництво» цьогоріч продовжиться реконструкція стадіону «Юність» у м. Овручі.
12 Січня, 2022 р., 13:10
У 2021 році у рамках програми Президента України «Велике будівництво»   в Житомирській області активно розбудовувалася дорожня інфраструктура – автошляхи місцевого та державного значення. Зокрема, як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, було реалізовано 43 об’єкти будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автодоріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області.
11 Січня, 2022 р., 16:43
Системне підвищення пенсій, «авіаційний безвіз» із Євросоюзом, рекордний ВВП у доларовому еквіваленті та забезпечення України ефективними вакцинами — серед основних досягнень Уряду у 2021 році. Кабінет Міністрів України презентує основні досягнення міністерств за підсумками 2021 року.
10 Січня, 2022 р., 09:02
У рамках програми Президента України “Велике будівництво” реалізується проєкт із реконструкції лікувального корпусу обласного протитуберкульозного диспансеру під інфекційне відділення. Інфекційне відділення, яке за планом спеціалізуватиметься на гострих кишкових та повітряно-крапельних інфекціях, буде забезпечене новітнім обладнанням, лікувальною та діагностичною апаратурою.
06 Січня, 2022 р., 12:06
У 2022 році у Житомирській області продовжиться реалізація національної програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським, перелік об’єктів якої буде розширено. Так, у рамках президентської програми реалізовуватиметься флагманський проєкт Міністерства культури та інформаційної політики «Велика Реставрація».
06 Січня, 2022 р., 09:06
Впродовж 2021 року у Житомирській області в рамках президентської програми «Велике будівництво» у 22 громадах було реалізовано 33 проєкти медичної інфраструктури. Зокрема, це 7 приймальних відділень, 24 амбулаторії та медичні заклади обласного значення. Загалом на реалізацію даних проєктів державою було виділено понад 330 мільйонів гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь