Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" НА ЖИТОМИРЩИНІ

05 Серпня, 2021 р., 16:40
Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області. Роботи з капітального ремонту мосту через річку Случ, що на км 92+351 а/д Р-49 Васьковичі – Шепетівка, реалізовуються у рамках програми Президента  України «Велике будівництво». Вже виконано такі роботи:
05 Серпня, 2021 р., 12:29
У рамках програми Президента України «Велике будівництво» тривають роботи на автошляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський в обхід міста Бердичів (км 214+223). Йдеться про ділянку дороги між селами Осикове та Гришківці. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області. Проєктом будівництва розв’язки передбачено влаштування:
05 Серпня, 2021 р., 08:58
03 серпня перша заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко в рамках робочої поїздки до Коростенського району проінспектувала ряд об’єктів програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво». Зокрема перша заступниця голови ОДА відвідала загальноосвітню школу №13 у Коростені, де триває будівництво двох блоків навчального закладу.
05 Серпня, 2021 р., 08:50
Перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко в рамках робочої поїздки оглянула об’єкти будівництва програми Президента України в Новоборівській громаді Житомирської області. Зокрема вона оглянула реконструйовану будівлю Новоборівського загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів «Новоборівський ліцей імені Василя Лунька», побудовану сучасну амбулаторію на 3-4 лікаря, а також проінспектувала хід виконання реконструкції (термомодернізації) Новоборівського Центру розвитку дитини «Сонечко».
04 Серпня, 2021 р., 09:27
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» заплановано виконати капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 060102 Андрушівка-Червоне-Закутинці км 24+543 – км 32+406. Про це повідомила голова Бердичівської районної державної адміністрації Людмила Димидюк.
04 Серпня, 2021 р., 09:24
ДО КІНЦЯ 2021 Р. ПОВНОЦІННО ПРАЦЮВАТИМУТЬ 600 РЕКОНСТРУЙОВАНИХ АМБУЛАТОРІЙ ТА 200 ПРИЙМАЛЬНИХ ВІДДІЛЕНЬ У ЛІКАРНЯХ. Про це повідомив заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко під час виступу на Форумі “Україна 30. Децентралізація”.
04 Серпня, 2021 р., 09:23
30 липня у Житомирській ОДА відбулася чергова нарада з громадами учасницями проєкту Секторальної підтримки ЄС «Мережа індустріальних парків «Західний індустріальний кластер» – Малинською та Брониківською громадами. Нараду провів заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський спільно з в.о. директора установи “Агенція регіонального розвитку Житомирської області” Маргаритою Сіранчук та представниками Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації.
04 Серпня, 2021 р., 08:53
У Житомирській області триває реалізація програми Президента України «Велике будівництво», у рамках якої в області розбудовується соціальна, транспортна інфраструктури, а також впроваджується ряд інших суспільно значущих проєктів.
29 Липня, 2021 р., 08:14
Дороги, які будують в Україні у рамках державно-приватного партнерства, не передбачають стягування плати за проїзд. Водночас держава веде діалог з інвесторами щодо розвитку доріг на умовах концесії, заявив Міністр інфраструктури Олександр Кубраков. Він спростував поширену деякими ЗМІ інформацію щодо будівництва шести платних автобанів.
28 Липня, 2021 р., 16:43
У рамках програми Президента “Велике будівництво” активно тривають роботи з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський на км 41+483 – км 46+483. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь