Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" НА ЖИТОМИРЩИНІ

22 Грудня, 2021 р., 08:50
У рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» у 2021 році  та Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2023 року у Житомирській області встановлено 27 амортизаційних пристроїв – «демпферних систем».  
20 Грудня, 2021 р., 15:59
Наступного року в Україні заплановано реалізацію амбітних проектів, серед яких початок будівництва концесійного автобану Краковець — Броди — Рівне. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час «Години запитань до Уряду» у Верховній Раді 17 грудня.  
17 Грудня, 2021 р., 08:45
У рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» у 2021 році у Житомирській області здійснюється будівництво, реконструкція та капітальний ремонт 11 об’єктів соціальної сфери, серед яких 3 медичні заклади, 3 заклади спорту, 2 дитячих садочка, 1 заклад культури, 1 школа, 1 ЦНАП. Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, дані об’єкти фінансуються за кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні із місцевим бюджетом. Сума запланованих видатків на 2021 рік становить: з ДФРР – 176млн грн; з місцевих бюджетів – 41млн грн.
17 Грудня, 2021 р., 08:44
Верховна Рада України прийняла у першому читанні два законопроєкти №5688 та №5689, які передбачають низку фіскальних стимулів для інвесторів в індустріальні парки (ІП). Зокрема, йдеться про звільнення від податку на прибуток резидентів ІП на 10 років за умови його реінвестування у розвиток інвестиційного проєкту. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. «Фіскальні стимули є одними з ключових мотиваторів, які може запропонувати держава для залучення інвестицій в індустріальні парки. Запропоновані зміни до Податкового та Митного кодексів допоможуть залучити іноземні інвестиції. У результаті, в регіонах з’являться нові підприємства та робочі місця.  І коли робочі місця з’являються в достатку, це і є справжнє доросле життя. Доросле життя для кожної громади. Крокуємо до посилення економіки як в окремих регіонах, так і в країні в цілому», — підкреслив Міністр Олексій Чернишов.
16 Грудня, 2021 р., 16:38
Сьогодні, 16 грудня, на сесії Житомирської обласної ради було прийнято рішення щодо реалізації проєкту з будівництва необхідної інфраструктури та встановлення сучасного лінійного прискорювача у Житомирському обласному онкологічному диспансері, реконструкція якого цьогоріч здійснюється завдяки програмі Президента України «Велике будівництво». «Депутати надали згоду на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на території онкологічного диспансеру. Це необхідно для розробки проєктно-технічної документації для будівництва бункеру та встановлення лінійного прискорювача», — зазначив Віталій Бунечко.
16 Грудня, 2021 р., 14:04
Сьогодні на черговій 8-ї сесії Житомирської обласної ради депутатським корпусом у повному складі було прийнято бюджет області на 2022 рік. Як зазначив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, загальний обсяг обласного бюджету становитиме 3,6 млрд грн, що на 15,1% більше, аніж у 2021 році. Зокрема, планується збільшення коштів по всіх соціальним напрямкам розвитку, а саме:
15 Грудня, 2021 р., 15:13
Одним з інструментів для залучення інвестицій у громади у наступні роки в Україні стане розвиток мережі індустріальних парків. Такі майданчики стануть «інвестиційною гаванню» для бізнесу з невисоким «порогом входу» для розгортання виробництва. Про це повідомив заступник Міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря під час Другого щорічного форуму UkraineInvest «MAKE in UA». У заході взяли участь представники Уряду, міжнародних організацій, бізнесу, інвестори, українські та міжнародні експерти.
15 Грудня, 2021 р., 08:50
У рамках програми Президента «Велике будівництво» цьогоріч здійснюється капітальний ремонт автомобільної дороги Н-03 Житомир – Чернівці. Наразі роботи проводяться на ділянці поблизу населених пунктів Іванківці та Демківці й до кордону з Хмельниччиною, км 91+000 – 96+237. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.
14 Грудня, 2021 р., 16:07
Сьогодні, 13 грудня, голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко урочисто передав чергову партію сучасних ноутбуків у кількості 1097-ми для 90 навчальних закладів Житомирського району. Загальна сума коштів, використаних на придбання комп’ютерної техніки, становить майже 19 млн грн, у тому числі понад 13 млн грн – за рахунок державного бюджету, а понад 5,6 млн грн – співфінансування з місцевих бюджетів. Участь в урочистих заходах з нагоди такої приємної події взяв т.в.о. голови Житомирської райдержадміністрації Олександр Хомич, голови територіальних громад району.
13 Грудня, 2021 р., 09:15
Задля збереження цілісності дорожнього покриття Службою автомобільних доріг у Житомирській області влаштовуються елементи моніторингу за станом доріг та умовами руху WIM. Наразі триває вживлення датчиків моніторингу руху транспорту. Роботи проводяться одразу на двох об’єктах: поблизу села Андріївка на а/д М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (км 148+700 – 149+500) та за селом Березина на а/д М-06 Київ – Чоп (км 124+100 – 125+500).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь