Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" НА ЖИТОМИРЩИНІ

20 Липня, 2021 р., 12:11
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області активно відновлюється мережа автодоріг. Так, завершуються ремонтні роботи міжнародної автодороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський на Овруччині. Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, йдеться про ремонтні роботи одразу на п’ятьох об’єктах президентської програми, які було розпочато у 2020 році вперше за 40 років.
19 Липня, 2021 р., 16:06
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області триває розбудова транспортної інфраструктури, будівництво та ремонт доріг. Так, станом на сьогодні проводиться капітальний ремонт ділянки дороги О 061938 Романів – Лісна Рудня – Межирічка. Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, йдеться про ділянку км 1+500 – км 6+500.
16 Липня, 2021 р., 13:03
Завдяки програмі Президента «Велике будівництво» ще один населений пункт Житомирського району  отримав нові можливості для доступу населення до якісної медичної допомоги. Сьогодні  в с. Станишівка відбулося  урочисте відкриття відділення екстреної медичної допомоги Житомирської багатопрофільної  опорної лікарні Новогуйвинської селищної ради, участь у якому взяли голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, голова райдержадміністрації Юрій Денисовець. Це один з 10 опорних закладів охорони здоров’я Житомирської області, який обслуговує більш ніж 150 тисяч жителів територіальних громад Житомирського району та прилеглих територій.
14 Липня, 2021 р., 15:53
Комітет Верховної Ради України з питань економічного розвитку підтримав до другого читання проєкт Закону №4416-1, який спрямований на залучення інвестицій у промисловий сектор економіки шляхом запровадження різних стимулів в індустріальних парках. «Прийняття законопроєкту в другому читанні дасть можливість впровадити ряд переваг для учасників індустріальних парків. Це, своєю чергою, дозволить створювати нові робочі місця та дати поштовх для зростання економіки країни. Відтак, План дій щодо розвитку мережі індустріальних парків розрахований на кілька років, протягом яких новоутворені об’єкти стануть регіональними економічними магнітами. Дуже сподіваюся, що народні депутати проявлять послідовність у цьому важливому питанні та підтримають проєкт у другому читанні», – наголосив заступник Міністра розвитку громад та територій України Іван Лукеря.
14 Липня, 2021 р., 15:15
У рамках програми Президента «Велике будівництво» продовжуються роботи зі зведення наземного шляхопроводу над залізничними коліями неподалік міста Чуднів на км 57 + 058 автодороги Н-03 Житомир – Чернівці.  Про це повідомляє  Служба автомобільних доріг у Житомирській області. Вже завершені роботи з влаштування балок. На кожному з прогонів їх по 7 у поперечному перерізі з відстанню в осях 1,75 м.
14 Липня, 2021 р., 09:12
Сьогодні, 13 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до підписання Меморандуму про співпрацю між Державною інспекцією архітектури та містобудування України (ДІАМ) та Державним університетом “Житомирська політехніка”.
13 Липня, 2021 р., 12:08
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області триває розбудова транспортної інфраструктури, будівництво та ремонт доріг. Так, стартували роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-06-11 Ставище – Брусилів – Попільня. Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, йдеться про ділянку км 16+700 – км 36+420, км 43+500 – км 47+600.
09 Липня, 2021 р., 19:17
Під час робочої поїздки до Бердичівського району 08 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко також оглянув нещодавно відкриту відремонтовану ділянку дороги «Мирославка-Малосілка», що пролягає у Швайківській громаді. «Завдяки президентській програмі «Велике будівництво» ми відновлюємо автошляхи, які роками не бачили ремонтної техніки. У ході поточного ремонту на дорозі «Мирославка-Малосілка» з’явилося нове дорожнє покриття, якість якого вже встигли оцінити місцеві жителі із прилеглих сіл», – зазначив голова ОДА.
09 Липня, 2021 р., 14:10
Під час робочої поїздки до Райгородоцької громади сьогодні, 08 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до відкриття ще одного об’єкту програми Президента «Велике будівництво» – амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом у с. Райгородок Бердичівського району. Також у відкритті взяли участь народний депутат України Богдан Кицак, керівництво Бердичівського району та Райгородоцької громади. «Мені надзвичайно приємно, що сьогодні ми відкриваємо чергову амбулаторію  – заклад, який побудований для комфортного та якісного життя жителів Райгородоцької громади. Це вже 13 подібний медичний заклад, який побудовано в рамках програми Президента «Велике будівництво». Впевнений, що не менше за жителів радіють новій амбулаторії й лікарі. Адже вони, нарешті, отримали достойні умови праці», – сказав під час відкриття Віталій Бунечко.
08 Липня, 2021 р., 13:04
Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко разом із народними депутатами – членами комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, які перебували в області з робочою поїздкою, обговорили вплив програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» на покращення інфраструктури у сільській місцевості та наочно ознайомилися з ходом реалізації таких проєктів. Так, у Житомирській області триває будівництво дороги ст. Новоград-Волинський (II) – Немильня, що пролягає через село Барвинівка. Дорога з’єднає декілька сіл Брониківської й Стриївської громад із трасою М-06 та районним центром.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь