Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" НА ЖИТОМИРЩИНІ

08 Липня, 2021 р., 11:29
  Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» спрямована не лише на вирішення проблеми внутрішніх перевезень, а й на розвиток транзиту й міждержавних відносин. Про це заявив заступник керівника Офісу Глави держави Кирило Тимошенко під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Міжнародна політика».
07 Липня, 2021 р., 18:10
  Сьогодні, 07 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко бере участь у виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики у Новоград-Волинському районі.
07 Липня, 2021 р., 16:15
06 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко перебував з робочою поїздкою у Коростенському районі – відвідав Горщиківську, Білокоровицьку та Олевську територіальні громади. Так, голова ОДА обговорив з головою Горщиківської громади Олексієм Туровським питання водопостачання та буріння нових свердловин на території громади, а також можливості для залучення додаткового фінансування, необхідного для розвитку інфраструктури та соціальних об’єктів громади.
07 Липня, 2021 р., 11:00
В рамках програми Президента «Велике будівництво» у Житомирській області триває ремонт автошляху Н-03 Житомир – Чернівці від м. Чуднів до межі з Хмельницькою областю. Здійснюється реконструкція та капітальний ремонт близько 30 кілометрів шляху на кількох ділянках. Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, роботи проводяться на ділянках:
06 Липня, 2021 р., 16:01
Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко обговорив із Міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим реалізацією у Житомирській області програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» під час його робочої поїздки до регіону спільно з народними депутатами України 03 липня.
06 Липня, 2021 р., 15:47
Протягом 20-23 вересня на Житомирщині відбудеться командний чемпіонат України з чотириборства серед ДЮСШ та СДЮШОР.
02 Липня, 2021 р., 12:17
У рамках програми Президента «Велике будівництво» проводиться капітальний ремонт мосту через річку Норин у місті Овруч на шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 47+402. Про це інформує САД у Житомирській області. Тут вже влаштовано гідроізоляцію, поздовжній дренаж, деформаційні шви, демонтовано риштування опалубки тротуарної консолі. Наступний етап капітального ремонту – влаштування двох шарів асфальтобетону.
24 Червня, 2021 р., 13:52
На Житомирщині продовжуються роботи з реконструкції соціальних об'єктів в рамках програми Президента «Велике будівництво». До вашої уваги посилання на публікації з відео та фото чергових здобутків: Тривають роботи з реконструкції стаціонарного відділення Житомирського обласного онкологічного диспансеру - http://zhytomyr-rda.gov.ua/velyke-budivnytstvo-na-zhytomyrshchyni-tryvaie-2/
18 Червня, 2021 р., 10:30
Так, завершено роботи у приміщенні ще однієї амбулаторії загальної практики сімейної медицини на території Гришковецької громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь