Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Вересня, 2020 р., 16:10
Розпорядженням Оліївського сільського голови, відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Оліївської сільської ради 7 скликання, враховуючи вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації», скликається тридцять восьма позачергова сесія VII скликання Оліївської сільської ради, пленарне засідання якої буде проведено 23 вересня 2020 року о 10.00 в приміщенні сесійної зали ТОВ «БРВ-України».
21 Вересня, 2020 р., 12:35
20 вересня у с. Забріддя відбувся сьомий тур чемпіонату Черняхівського району з міні-футболу. За перемогу змагалися ФК "МАЯК" та ФК "Високе-2".  
20 Вересня, 2020 р., 23:56
Шановні жителі Оліївської громади! Щиро й сердечно вітаємо вас зі святом Різдва Пресвятої Богородиці! Це свято є Престольним в унікальному древньому храмі села Оліївка. І саме в цей день наші прекрасні села Оліївка і Піщанка відзначають День села!
18 Вересня, 2020 р., 12:07
Порожні криниці стали неабиякою проблемою для жителів Оліївської ОТГ. Це болюче питання хвилює усіх жителів громади. Над його вирішенням секретар сілької ради Анатолій Мельниченко та депутатський корпус працюють уже не один місяць. Проте, цей процес не такий простий і швидкий, як здавалося б.    
17 Вересня, 2020 р., 14:31
Ремонт, нове сучасне обладнання та камери відеоспостереження, - такий вигляд сьогодні має Троковицький природничо-екологічний ліцей, що знаходиться в Оліївській громаді.
17 Вересня, 2020 р., 11:48
17 вересня - День рятувальника України. Сьогодні  професійне свято людей, які кожного дня рятують життя, щоразу ставлячи під загрозу своє. «Запобігти. Врятувати. Допомогти.», - саме цей девіз говорить про щоденну складну та небезпечну працю тих, хто оберігає нас від біди. Саме ці слова точно відображають звичайний робочий день рятувальника.
15 Вересня, 2020 р., 16:39
13 вересня у с. Забріддя Черняхівського району, відбувся шостий тур гри з міні-футболу. Поєдинок відбувся між ФК «Маяк» -Троковичі та ФК «Андріївка».
15 Вересня, 2020 р., 16:20
Уряд затвердив Порядок здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів.
15 Вересня, 2020 р., 16:10
У Світині завершили роботи зі встановлення нового світлодіодного вуличного освітлення.
15 Вересня, 2020 р., 12:16
11 вересня 2020 року під головуванням секретаря ради Мельниченка Анатолія пройшло пленарне засідання 37-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради, за участю старост Кам’янського та Троковицького старостинських округів, працівників апарату ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь