Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Листопада, 2022 р., 10:30
До уваги жителів та суб'єктів господарювання всіх форм власності, які проводять господарську діяльність на території громади! 
02 Листопада, 2022 р., 19:13
Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Оліївської сільської ради 8 скликання, враховуючи вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації», відповідно до розпорядження номер 290-О/22, скликається двадцять дев'ята позачергова сесія VIIІ скликання Оліївської сільської ради, пленарне засідання якої буде проведено 4 листопада 2022 року о 10:00.
02 Листопада, 2022 р., 15:17
 З метою зменшення навантаження на електромережі, забезпечення балансування енергосистеми Житомирщини та уникнення повторних аварій, спричинених ушкодженнями внаслідок ракетних обстрілів, в нашій  області розпочалися тимчасові стабілізаційні відключення електроенергії. З графіком віялових відключень можна ознайомитися на сайті Житомиробленерго - https://www.ztoe.com.ua/     (верхній правий кут - ОРІЄНТОВНИЙ ПЕРЕЛІК НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ГРАФІКУ ВІДКЛЮЧЕНЬ електроенергії ).
02 Листопада, 2022 р., 10:07
З 26 вересня у всіх населених пунктах Житомирської області комендантська година діє з  24:00 до 05:00. У цей час категорично забороняється:
01 Листопада, 2022 р., 16:50
02 листопада 2022 року о 10:00 Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громада у партнерстві з проєктом ООН Жінки «Просування гендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні» та шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» SALAR International розпочне Національну конференцію «Жіноче лідерство у децентралізації та місцевому самоврядуванні в контексті війни» в онлайн форматі. Спікери/ки та учасники/ці зі всієї України зберуться разом, щоб обговорити шляхи підвищення жіночої участі та лідерства в процесах забезпечення стійкості та відновлення громад в умовах війни рф проти України через діалог між заінтересованими сторонами.
20 Жовтня, 2022 р., 14:27
Шановні жителі Оліївської громади! Ворог продовжує знищувати нашу енергосистему. Саме тому, сьогодні до 23:00 години важливо кожному з нас  дотримуватись максимальної економії електроенергії.
17 Жовтня, 2022 р., 16:37
7 жовтня цього року виконавчим  комітетом  Оліївської  сільської  ради, з метою забезпечення утримання території населених пунктів Оліївської сільської ради у належному стані, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та архітектурно-естетичного вигляду об’єктів в громаді було затверджено заходи  у рамках  проведення  щорічної  акції  «За  чисте  довкілля»  та передбачено провести з 14.10.2022 по 11.11.2022р. місячник «За чисте довкілля» .
17 Жовтня, 2022 р., 16:00
У зв’язку із ворожими обстрілами об’єктів енергетичної інфраструктури у різних регіонах держави, зокрема і в Житомирській області, сформувався певний дефіцит потужності. Дані обставини можуть призвести до розбалансування енергетичної системи та спричинити масштабні відключення.
14 Жовтня, 2022 р., 15:47
Сьогодні, у День захисників та захисниць України, день Покрови Пресвятої Богородиці, у свято українського козацтва в Оліївській  сільській раді відбулося нагородження бійців добровольчих формувань громади. Розпочався захід традиційно з виконання гімну України.
14 Жовтня, 2022 р., 09:45
Шановні захисники та захисниці! Прийміть найщиріші привітання з нагоди святкових дат: Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь