Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" НА ЖИТОМИРЩИНІ

27 Липня, 2021 р., 10:21
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” у Житомирській області продовжується розбудова транспортної інфраструктури задля надання жителям територіальних громад послуг нової якості. Так, завдячуючи плідній співпраці державної влади та місцевого самоврядування на трасі Коростень – Новоград-Волинський завершено капітальний ремонт автомобільної дороги С 060707 під’їзд до станції Омелянівка км 0+000 – км 1+496.
23 Липня, 2021 р., 15:53
22 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко під час робочої поїздки до Коростенського району долучився до урочистого відкриття районного будинку культури у м. Малині, який було капітально відремонтовано в рамках програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Участь у заході також взяли народні депутати України Арсеній Пушкаренко та Тетяна Грищенко, представники районної та міської влади. У відремонтованому будинку культури забезпечено комфортні та безпечні умови для надання культурних послуг, створення сприятливих умов для життєвого самовизначення, самореалізації та дозвілля молоді.
23 Липня, 2021 р., 10:11
22 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до відкриття дитячого садочку «Краплинка» у смт Чоповичі Коростенського району, реалізованого завдяки програмі Президента України «Велике Будівництво». Участь у відкритті також взяли народні депутати України, керівництво району та Чоповецької громади та її жителі.
22 Липня, 2021 р., 16:13
21 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко оглянув роботу системи моніторингу за станом доріг та умовами руху Weigh in motion (WIM) поблизу с. Дідовичі Новоград-Волинського району. Так, спільно з керівництвом Новоград-Волинського району та представниками Подільського міжрегіонального управляння Укртрансбезпеки Віталій Бунечко ознайомився з роботою комплексу габаритно-вагового контролю та ситуацією щодо перевантаження великогабаритного транспорту на автошляху М-06/Е40.
22 Липня, 2021 р., 14:46
У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Житомирщині триває капітальний ремонт КУ «Міський плавальний басейн» у м.Бердичеві, який має на меті осучаснити інфраструктуру та створити належні умови для занять фізичною культурою та спортом жителями Бердичівської громади різних вікових груп та категорій. Це єдиний на території міста басейн. Максимальна потужність закладу – 500 відвідувачів на день. Довжина чаші 25 м, яка розділена на 4 доріжки.
22 Липня, 2021 р., 12:34
21 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочої поїздки до Новоград-Волинського району оглянув капітально відремонтовану у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» автодорогу місцевого значення С 060201 Дубрівка–Хижівка через Закриниччя. Зокрема голова облдержадміністрації оглянув ділянку автодороги км 4+500 – км 10+000 протяжністю 5,5 км.
22 Липня, 2021 р., 09:46
Сьогодні, 21 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочої поїздки до Новоград-Волинського району оглянув роботу амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом у с. Дубрівка, яка побудована в рамках програми Президента «Велике будівництво». Зокрема голова облдержадміністрації разом із керівництвом Новоград-Волинського району поспілкувався з керівництвом Дубрівської громади, персоналом амбулаторії та місцевими жителями.
21 Липня, 2021 р., 16:02
У рамках програми Президента «Велике будівництво» у Житомирській області триває реконструкція об’єктів соціальної сфери. Так, завершено і уведено в експлуатацію відділення екстреної медичної допомоги Житомирської багатопрофільної опорної лікарні Новогуйвинської селищної ради, що в с.Станишівка Житомирського району. ВІДЕО, ФОТО.
21 Липня, 2021 р., 08:07
У рамках реалізації в Житомирській області програми Президента «Велике будівництво» у Коростишівській центральній районній лікарні ім. Д.І. Потєхіна реконструйовано відділення екстреної медичної допомоги, урочисте відкриття якого відбулося 07 червня за участі першої заступниці голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко та народних депутатів України. Відділення екстреної медичної допомоги Коростишівської ЦРЛ ім. Д.І. Потєхіна — один із опорних закладів охорони здоров’я в області, який обслуговує більш ніж 90 тисяч населення Житомирського району та прилеглих громад.
20 Липня, 2021 р., 12:21
Під головуванням заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка в Офісі Глави держави відбулася щотижнева селекторна нарада за участі голів обласних державних адміністрацій, яка була присвячена питанням готовності лікарень до прийому хворих на коронавірусну хворобу COVID-19, пришвидшенню вакцинації населення та стану реалізації проектів у межах програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Як повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, з 257 лікарень, які визначені для госпіталізації хворих на коронавірусну хворобу, 190 відповідають вимогам, що визначені Національною службою здоров’я. Для іншої частини, які є лікарнями другої хвилі, будуть виписані окремі вимоги, щоб з ними швидше уклали контракти. Що ж до дитячих лікарень, то в кожній області визначено по одному такому закладу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь