Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" НА ЖИТОМИРЩИНІ

10 Грудня, 2021 р., 14:23
Цьогоріч до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» додали новий напрям – економічний розвиток. Він передбачає реалізацію проєктів, які створюватимуть нові робочі місця та зміцнюватимуть економіку України. Індустріальні парки належать до цього напряму та передбачають створення нових робочих місць, що, своєю чергою, сприятиме зниженню трудової міграції українців. Протягом найближчих років Уряд планує побудувати інфраструктуру для створення не менш ніж 25-ти індустріальних парків, у тому числі й у Житомирській області.
10 Грудня, 2021 р., 14:22
У рамках програми Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області активно розбудовується мережа закладів охорони здоров’я – будівництво амбулаторій, реконструкція лікарень та модернізація приймальних відділень. Реалізація цих проєктів здійснюється комплексно – окрім проведення будівельних робіт та реконструкції приміщення оздоблюються необхідним обладнанням та апаратурою.
10 Грудня, 2021 р., 14:21
Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА. Так, у рамках ініційованої Президентом Володимиром Зеленським програми “Велике будівництво” найближчими роками в Україні будуть зведені 19 нових льодових комплексів згідно з міжнародними стандартами, на яких можна буде займатися фігурним катанням і хокеєм. Зокрема така арена у 2023 році з’явиться і в Житомирі. Аби взяти участь у даному проєкті, Житомирська міська рада ухвалила рішення про відкриття відділення хокею з шайбою в існуючих ДЮСШ та звернулася до Федерації хокею України щодо залучення Житомира до розвитку хокейної інфраструктури. Так, місто отримало пакет документів, необхідних для будівництва такої арени.
10 Грудня, 2021 р., 08:27
У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард” в м. Житомир вже на завершальній стадії. Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, даний проєкт спрямовано переважно на капітальний ремонт внутрішніх приміщень. В проєкт включено:
08 Грудня, 2021 р., 15:35
08 грудня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, в рамках робочої поїздки до Коростенського району, відвідав  амбулаторію у селі Хочине Олевської громади. «Це одна з 21-ї новітньої амбулаторії, які реалізовані в рамках програми Президента України “Велике будівництво”. Приємно спостерігати за результатом президентської програми, адже ця амбулаторія є прикладом розвитку села співпраці Олевської громади з Державою задля реалізації важливих медичних інфраструктурних проєктів», — сказав Віталій Бунечко.
08 Грудня, 2021 р., 09:20
Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації. Так, в рамках програми Президента України «Велике Будівництво» наразі на ділянці автодороги місцевого значення  С 060902 Жеревці-Миролюбів через Зарічку, Миколаївку, Топільню км 11+850- км 14+250 завершено всі ремонтні роботи, передбачені проєкно-кошторисною документацією. Зокрема, в рамках проєкту виконано:
06 Грудня, 2021 р., 09:41
У Житомирській області триває реалізація програми Президента «Велике будівництво», в рамках якої, зокрема розбудовується дорожня інфраструктура. Так, в Олевській громаді здійснюється капітальний ремонт автодороги місцевого значення С061506 Під’їзд до ст. Пояски км 0+000 – км 7+150.
03 Грудня, 2021 р., 14:15
Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА. Так, в рамках програми Президента України «Велике будівництво» наразі триває реконструкція мосту через річку Лісна в селі Барашівка, Житомирський район. Для забезпечення необхідного рівня безпеки дорожнього руху та доведення ділянки до нормативних параметрів проєкт передбачає:
03 Грудня, 2021 р., 08:25
Голова Бердичівської РДА Людмила Димидюк відвідала Ружинську територіальну громаду, щоб ознайомитися з ходом робіт по капітальному ремонту харчоблоку Ружинської гімназії в рамках програми Президента «Велике будівництво». Разом із селищним головою Людмилою Біляк очільниця району виїхали безпосередньо на об’єкт, де мали можливість поспілкуватися з представниками підрядної організації, що виконує відповідні будівельні роботи.
02 Грудня, 2021 р., 09:35
Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирі завершено останню ІІІ чергу реконструкції приміщень обласної клінічної лікарні. Йдеться про відділення анестезіології та інтенсивної терапії №1 та відділення інтенсивної терапії для післяопераційних хворих №1 лікарні.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь