Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" НА ЖИТОМИРЩИНІ

01 Грудня, 2021 р., 09:50
Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області. Так, в рамках програми Президента України «Велике Будівництво» наразі на ділянці автомобільної дороги Н-03 Житомир – Чернівці км 85+619 – км 91+000 виконуються ремонт та заміна водопропускних споруд. Капітальний ремонт ділянки включає в себе:
29 Листопада, 2021 р., 14:54
Меморіальний будинок-музей академіка С.П. Корольова у м. Житомирі було включено до переліку проєктів із реставрації, консервації, ремонту пам’яток культурної спадщини, у тому числі замків, інших фортифікаційних, оборонних, палацово-паркових комплексів, що реалізуються в рамках проєкту “Велика Реставрація” у межах президентської програми “Велике будівництво”. Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА.
29 Листопада, 2021 р., 09:36
Під час робочої поїздки до Бердичівського району 26 листопада голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко та його заступник Юрій Денисовець разом із керівництвом району та народними депутатами України взяли участь у відкритті закладу дошкільної освіти “Сонечко” в с. Слободищі Швайківської громади, побудованого в рамках програми Президента України “Велике будівництво”.  
26 Листопада, 2021 р., 09:28
25 листопада  голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до форуму «Велике будівництво: авіація і туризм», у якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.  
26 Листопада, 2021 р., 09:27
Запуск національного авіаперевізника, нові сучасні летовища, трансформація Міжнародного аеропорту «Бориспіль» у східноєвропейський авіахаб, відродження авіабудування та посилення співпраці з Європейським Союзом – це цілі на найближчі роки, заявив Президент України Володимир Зеленський під час форуму «Велике будівництво: авіація та туризм». «Я завжди говорив про те, що нам дуже потрібні проекти, які зшивають нашу державу – Україну. Як метафорично, так і в прямому сенсі слова – практично, проектно», – сказав Президент, зауваживши, що колись будівництво літаків стало одним з важливих магістральних проектів Європейського Союзу.
25 Листопада, 2021 р., 12:34
Для реалізації проєкту «Енергоефективність у громадах» Житомир та Запоріжжя отримають кредит у розмірі 25,5 мільйонів євро та грант у розмірі 1 мільйон євро від Кредитної Установи для відбудови (KfW). Йдеться про термомодернізацію шкіл та дитячих садків. Відповідне рішення схвалено на засіданні Уряду. Про це повідомив перший заступник Міністра розвитку громад та територій Василь Лозинський. «Енергоефективність — один із вагомих пріоритетів України в умовах світової ситуації на ринку газу. Тому працюємо над тим, аби кожна громада мала можливість проводити енергоощадні заходи в громадських будівлях. За підтримки KfW у Житомирі та Запоріжжі проведуть термомодернізацію низки шкіл та дитячих садочків. Йдеться про внесок у майбутнє. Адже у перспективі це дозволить значно скоротити видатки бюджету міст на енергоспоживання цих будівель», — зазначив заступник Міністра.
25 Листопада, 2021 р., 09:13
24 листопада голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко разом із головою Житомирської обласної ради Володимиром Федоренком, народними депутатами України та депутатами обласної ради оглянули об’єкти, реалізовані в області завдяки програмі Президента «Велике будівництво», зокрема сучасне приймальне відділення в м. Новограді-Волинському.  
24 Листопада, 2021 р., 15:52
Уряд під час засідання 24 листопада підтримав постанову, яка дасть можливість залучити 25,5 млн євро від Кредитної установи для відбудови (КfW) на реалізацію проекту «Енергоефективність у громадах». За словами Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, ці кошти будуть спрямовані на впровадження заходів з енергоефективності у Запоріжжі та Житомирі. «Наступного року програма енергоефективності стане частиною президентської програми «Велике будівництво». Маємо кілька проектів з міжнародними партнерами, які дозволять акумулювати достатньо коштів на реалізацію цієї ініціативи», — зазначив очільник Уряду.
23 Листопада, 2021 р., 14:16
Завдяки програмі Президента «Велике будівництво» в областях реалізовано значно більше інфраструктурних проєктів у порівнянні з попередніми роками, програма охоплює фактично кожну громаду в Україні. Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив у «Суботньому інтерв’ю» на Радіо Свобода. «Це найважливіший проєкт, який дозволив економіці м’якше пройти період коронакризи минулого року. Це інвестиції в економіку, які створили значний мультиплікативний ефект та допомогли втриматися бізнесу. Вважаю, що це показовий проєкт, який дає нам змогу вийти на зростання ВВП в умовах світової кризи», — сказав Прем’єр-міністр.
22 Листопада, 2021 р., 16:20
Під час робочої поїздки до Житомирської області Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов поспілкувався на актуальні теми в ефірі телеканалу «C-TV» у Житомирі. Серед питань, що були підняті у програмі, реалізація на Житомирщині програми Президента України «Велике будівництво».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь