Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальна інформація

30 Вересня, 2021 р., 08:00
Щоб дитинство було безтурботним, радісним і щасливим, кожній дитині необхідна батьківська любов, тепло та родинний затишок. Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її.
29 Вересня, 2021 р., 16:26
Діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, які взяті на облік у служби у справах дітей Оліївської сільської ради, як такі що опинилися у складних життєвих обставинах, постійно перебувають в полі зору органу опіки та піклування.
30 Липня, 2021 р., 09:30
Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Оліївської сільської ради, на якому розглянуто ряд питань, які стосуються захисту прав та інтересів дітей.
21 Липня, 2021 р., 09:43
На території Троковицького старостинського округу Оліївської сільської ради було проведено плановий профілактичний рейд з метою контролю утримання дітей під час літніх канікул. Рейдовою групою, до якої входили староста даного округу, працівники служби у справах дітей, комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" було перевірено зайнятість дітей під час літніх канікул, виконання батьками своїх обов'язків та дотримання дітьми правил безпечної поведінки під час літніх канікул. За результатами рейду ініційовано прийняття рішення щодо взяття на облік дітей з окремих сімей, як таких, що перебувають у складних життєвих обставинах. Під час літніх канікул аналогічні рейди та перевірки  будуть проведені на територіях інших старостинських округів Оліївської громади. 
14 Червня, 2021 р., 09:15
Про безпечне поводження в побуті та довкіллі рятувальники вже розповідали дітям упродовж тижня. Наразі звертаються і до батьків, опікунів та дорослих, від яких залежить організація дозвілля і контроль за місцем перебування дітей.
15 Квітня, 2021 р., 12:50
14 квітня відбувся плановий профілактичний рейд на території Новопільського старостинського округу.
14 Квітня, 2021 р., 14:36
  Шановні жителі Оліївської громади! Законом України № 936-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми», постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2017 №148 «Деякі питання здійснення патронату над дитиною» передбачено здійснення заходів щодо запровадження послуги патронату над дитиною як альтернативи притулкам, центрам соціально-психологічної реабілітації та інтернатним закладам для дітей. 
23 Березня, 2021 р., 17:00
Сьогодні, 23 березня, відбулось виїзне засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Оліївської сільської ради.
15 Березня, 2021 р., 17:01
   Сьогодні, 15 березня, відбувся плановий профілактичний рейд на території Зороківського старостинського округу (с. Вишпіль, с. Зороків, с. Іванків).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь