Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання 29-ї позачергової сесії Оліївської сільської ради (ФОТОЗВІТ)

Дата: 04.11.2022 14:01
Кількість переглядів: 669

4 листопада 2022 року під головуванням секретаря Оліївської сільської ради Бориса Ткаченка відбулося позачергове засідання 29-ї сесії 8-го скликання.

Перед початком роботи сесії, голова депутатської групи "За розвиток громади" Анатолій Лисенко разом з колегами депутатами  ретельно опрацювали та обговорили кожне питання, яке виносилося на сесію.
У ході засідання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення, які були винесені згідно з затвердженим порядком денним. Так, рішеннями сесії було внесено зміни до "Програми підтримки розвитку регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Житомирській області на 2022 рік", до "Програми про кошти для забезпечення виконання депутатських повноважень та порядок їх використання на 2020 - 2022 ррки" та затверджено Програму "Про роздільний збір сміття мешканцями Оліївської об'єднаної територіальної громади".
Окрім того, депутатами було заслухано та затверджено звіт поліцейського офіцера громади з моменту початку його роботи та внесено зміни до рішення сесії Оліївської сільської ради від 22.07.2022 року номер 579 "Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування Оліївської сільської ради на 2022-2025 роки у новій редакції".
Також були прийняті рішення про надання матеріальної допомоги у виключних випадках жителям Оліївської сільської ради, про припинення строку дії договорів оренди водних об'єктів, про затвердження тексту угоди про соціально-економічне партнерство тощо.

Ознайомитися із рішеннями 29-ї сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» цього вебсайту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь