Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги жителів Оліївської громади! Створено віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАПу!

Дата: 12.10.2022 12:03
Кількість переглядів: 277

У зв’язку із реорганізацією старостинських округів та створенням віддаленихФото без опису робочих місць Центру надання адміністративних послуг Оліївської сільської ради рекомендуємо, з будь-яких питань, звертатися до адміністраторів віддалених робочих місць відповідно до Вашого населеного пункту.

Прийом громадян у населених пунктах Оліївка, Піщанка, Світин, Сонячне здійснюється за адресою: село Оліївка, вул. Леоніда Ступницького, буд. 68. Телефон для довідок: 0674558700.

Прийом громадян у населених пунктах Троковичі, Некраші здійснюється адміністратором ЦНАП - Приймак Наталією Михайлівною за адресою: село Троковичі, вул. Житомирська, буд. 1. Телефон для довідок: 0961652256.

Прийом громадян у населених пунктах Кам’янка, Новоселиця, Вишпіль здійснюється адміністратором ЦНАП - Баковецьким Олександром Васильовичем за адресою: село Кам’янка, вул. Соснова, буд. 1. Телефон для довідок: 0964585154.

Прийом громадян у населених пунктах Вільськ, Перемога, Щербини, Ялинівка, Зороків, Іванків здійснюється адміністратором ЦНАП -  Рудницьким Богданом Вікторовичем за адресою: село Вільськ, вул. Житомирська, буд. 37. Телефон для довідок: 0971083810.

Прийом громадян у населеному пункті Довжик здійснюється адміністратором ЦНАП - Левківською Валентиною Михайлівною за адресою: село Довжик, вул. Нескорених, буд. 22. Телефон для довідок: 0977037942.

Прийом громадян у населених пунктах Новопіль, Окілок, Івановичі здійснюється адміністратором ЦНАП - Поліновською Світланою Володимирівною за адресою: село Новопіль, вул. Пулинська, буд. 1. Телефон для довідок: 0989049424. 

Прийом громадян у населених пунктах Ксаверівка, Крученець провідним спеціалістом ЦНАП - Поліщук Юлією Вікторівною за адресою: село Ксаверівка, вул. Миру, буд. 8. Телефон для довідок: 0675909887.

УВАГА! Послуга з реєстрації місця проживання особи та зняття з реєстрації місця проживання тимчасово здійснюється адміністратором ЦНАПу за адресою: в с.Оліївка, вул. Леоніда Ступницького, 68.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь