Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання 28-ї позачергової сесії Оліївської сільської ради (ФОТОЗВІТ)

Дата: 07.10.2022 13:05
Кількість переглядів: 627

7 жовтня 2022 року під головуванням секретаря Оліївської сільської ради Бориса Ткаченка відбулося позачергове засідання 28-ї сесії 8-го скликання.

У ході засідання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення, які були винесені згідно з затвердженим порядком денним.

Фото без опису

Так, рішеннями сесії було надано дозвіл на виготовлення проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Будівництво захисної споруди цивільного  захисту подвійного призначення з розміщенням  приміщень амбулаторії у с. Новопіль, Житомирського району Житомирської області», аналогічний дозвіл надано для будівництва нового приміщення ЦНАПу у с. Оліївка та затверджено звіт про виконання сільського бюджету за 9 місяців 2022року.

Також депутатами було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги жителям Оліївської громади та рішення про дострокове припинення повноважень старост: Новопільського старостинського округу, Світинського старостинського округу, Вільського старостинського округу, Троковицького старостинського округу та Кам'янського старостинського округу.

Фото без опису

Заслухавши інформацію та пропозицію секретаря Оліївської сільської ради Бориса Ткаченка, з метою забезпечення ефективної та якісної роботи виконавчого комітету сільської ради відповідно до п. 3 ч.1 ст. 26, ст.ст. 42, 50, 51 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та з гуманітарних питань, вирішено внести зміни до п. 1 рішення першої сесії VIII скликання Оліївської сільської ради від 27.11.2020 року № 17 «Про утворення виконавчого комітету ради та затвердження персонального складу» виклавши його у новій редакції: «Утворити виконавчий комітет Оліївської сільської ради на строк повноважень ради у кількості десяти осіб» та затвердити персональний склад виконавчого комітету сільської ради.

Фото без опису

Окрім того, рішенням 28-ї позачергової сесії було призначено директора комунального некомерційного підприємства "Амбулаторія загальної практики сімейної медицини" Оліївської сільської ради. Депутати розглянули та погодили кандидатуру Косигіна Максима Ігоровича.

Фото без опису

Ознайомитися із рішеннями 28-ї сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» цього вебсайту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь