Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з завершенням навчального року учнів Оліївської гімназії

Дата: 27.05.2022 13:56
Кількість переглядів: 475

Шановні друзі! Знову на календарі – хвилююча пора завершення навчального року в закладах освіти Оліївської сільської ради.

Ось уже кілька років навчальний процес відбувається в нових реаліях. Спочатку пандемія, а сьогодні військова агресія російської федерації. Серед захисників України сьогодні є й ті молоді люди, які лише кілька років тому покинули шкільну парту. А як багато молодих людей допомагають наближати перемогу в тилу! Так само багато дітей разом з батьками постраждали від цієї страшної війни.

Однак, ніщо не має затьмарити радості в очах нашої молоді. Молоді, яка є майбутнім нашої країни. Адже саме за її майбутнє ми всі разом сьогодні боремося. Тому завершення навчального процесу має відбутися в рамках тих можливостей, які є.

Це час, в якому поєднуються сльози смутку і радості. Батьки, вчителі та звичайно самі учні з особливим хвилюванням зустрічають ці особливі дні. Саме сьогодні завершується навчальний рік у Оліївській гімназії. Далі – такі ж хвилюючі дні у всіх наших закладах.

«Сьогодні, вітаючи вас, дорогі наші випускники, хочу побажати всім щасливого дорослого життя, міцного здоров'я та Божої підтримки на вашому життєвому шляху. Нехай кожен з вас обере ту професію, в якій зможе стати справжнім професіоналом і принести користь людям. Підкорюйте вершини, впевнено йдіть до своєї мети і вірте в реалізацію своїх найпрекрасніших мрій», - звернувся до випускників Оліївський сільський голова Анатолій Мельниченко.

Вчителям сільський голова подякував за ту невтомну працю, за те зерно світла, мудрості та добра, яке вони вкладають в наших дітей.

А батькам побажав міцного здоров'я, терпіння і радості за їхніх дітей.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь