Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Оліївської сільської ради «Про затвердження Порядку визначення розміру плати за тимчасове використання місць (для розміщення об’єктів зовнішньої реклами), які перебувають у комунальній

Дата: 10.09.2021 09:08
Кількість переглядів: 148

Проєкт рішення Оліївської сільської ради «Про затвердження Порядку визначення розміру плати за тимчасове використання місць (для розміщення об’єктів зовнішньої реклами), які перебувають у комунальній власності Оліївської сільської ради» розроблено юридичним сектором Оліївської сільської ради. 

Основною метою прийняття регуляторного акта є забезпечення удосконалення процедури регулювання надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, недопущення занепаду рекламного ринку на території сільської ради; додержання прав та інтересів суб’єктів господарювання при розміщенні окремих видів реклами шляхом визначення соціально справедливого розміру плати за користування місцем розташування рекламних засобів; забезпечення отримання додаткових надходжень в бюджет Оліївської сільської ради від плати за користування місцем, яке перебуває у комунальній власності громади, для розташування рекламних засобів; вдосконалення відносини між органами місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання, пов’язані з отриманням дозволу на розміщенням зовнішньої реклами.
Проєкт регуляторного акта розміщено за наступним посиланням: Плата за розміщення зовнішньої реклами

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даного  проєкту регуляторного  акта за адресою: с. Оліївка, вул. Садова,4, тел. 067-580-67-55 та на електронну скриньку  http://oliivska.gromada.org.ua/ .
Пропозиції та зауваження приймаються протягом 1 місяця з дати опублікування даного повідомлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь