Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини (ФОТО)

Дата: 30.07.2021 09:30
Кількість переглядів: 576

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Оліївської сільської ради, на якому розглянуто ряд питань, які стосуються захисту прав та інтересів дітей.

Зокрема, розглянуто матеріали щодо доцільності підготовки та подання до суду висновку органу опіки та піклування про позбавлення батьківських прав матері двох дітей, а також висновку щодо визначення місця проживання двох дітей. З метою захисту житлових прав дитини розглянуто питання про доцільність надання дозволу на продаж частини квартири від імені малолітньої дитини, яка належить їй на праві власності.

Розглянуто звернення матері про доцільність влаштування на цілодобове перебування до Денишівської спеціальної школи Житомирської обласної ради її дитини. Зазначені питання розглянуті у присутності батьків та інших родичів дітей.

За результатами проведення профілактичних рейдів упродовж літніх канікул за ініціативи служби у справах дітей сільської ради розглянуто питання про необхідність взяття на облік дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах з метою проведення відповідної роботи усіма суб’єктами соціального захисту дітей.

Окрім того, розглянуто питання щодо виконання батьківських обов’язків багатодітною матір’ю, яка у травні поточного року народила дитину та вживає алкогольні напої. Матір було попереджено про відповідальність за невиконання належного утримання та виховання дітей у сім’ї.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь