Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вчителі початкових класів Оліївської ОТГ відвідали «надсучасну» школу на Житомирщині

Дата: 02.04.2019 12:22
Кількість переглядів: 466

    Фото без опису28 березня вчителі початкових класів Оліївської ОТГ відвідали Біотехнологічний ліцей в с. Радовель Олевського району,

який є зразком Нової української школи, - повідомляє голова предметно-методичної комісії вчителів початкових класів Оліївської ОТГ О.Є. Зарудіна.

    Це один з найсучасніших та найінноваційніших навчальних закладів в Україні. Заклад став мрією для вчителя, оскільки тут створені всі умови для роботи, для особистісного розвитку та спільного розвитку з дітьми. Кожен клас оснащений новітніми мультимедійними панелями EdPro з необхідним програмним забезпеченням, а вчителі отримали сучасні ноутбуки.

    Ліцей став справді унікальним, вчителі тут працюють по новому. Він відповідає всім вимогам нового освітнього простору. Тут дуже багато є цікавих речей, завдяки яким заклад зосереджений на учню. Його завдання – розвивати учня, вчителя та батьків. Принципово ліцей виконує 3 головні функції – навчання академічним науками, фізичний розвиток, щоб дитина максимально рухалася і розвивалася, і третій напрямок – вміти робити щось руками. У цьому третьому напрямку передбачена навчальна кухня, робототехніка, гончарня, вишивання і шиття.

    Великий акцент робиться на фізичний розвиток – діти можуть займатися футболом, баскетболом, спортивними та сучасними танцями.

    Крім того, ліцей повністю доступний для дітей з особливими освітніми потребами – немає жодного порогу у проходах, працює надсучасний ліфт, який сам виробляє електроенергію та має високий рівень безпеки, є спеціальні окремі санвузли, а у класах стоять парти, які регулюються по висоті.

Також будується спеціальний будинок для забезпечення житлом немісцевих вчителів.

    Велика подяка компанії "TESLA ENERGO" в особі директора ОЛЕГА ГРАМОТЕНКА за підтримку освітян Житомирщини і надану фінансову  можливість відвідати казковий освітній куточок, - завершує свою розповідь О.Є. Зарудіна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь