Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оліївська ОТГ: рішення сесії виконуються негайно…

Дата: 11.12.2018 09:00
Кількість переглядів: 1167

    Усього лише кілька днів тому, третього грудня поточного року на засіданні 9-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради було прийнято важливі рішення для поліпшення умов проживання сільчан. Зокрема, депутати затвердили

проектно - кошторисну документацію на капітальні та поточні ремонти доріг по вулицях населених пунктів сільської ради, на капітальний ремонт та реконструкцію сільського вуличного освітлення та зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкту будівництва «Система відеонагляду на фельдшерському пункті та клубі по вул. І.Сікорського у селі Сонячне».

    Секретар сільської ради А.Мельниченко взяв під особистий контроль здійснення вищезазначених рішень та поставив вимогу перед структурними підрозділами апарату забезпечити негайний початок ремонтно-будівельних та монтажних робіт. Тому вже з сьомого грудня підрядна організація «Шляхбуд-5» приступила в Оліївці до капремонту на вулиці П.Болбочана. У ході капітального ремонту 350-метрового відрізку цього шляху заплановано прогрейдерувати верхній шар для виправлення профілю, облаштувати так зване дорожнє «корито» глибиною 21 сантиметр, у якому буде насипана основа товщиною 16 см з щебеню крупної фракції. Верхній шар покриття товщиною 5 см буде зроблено з дрібнофракційної щебеневої суміші, а з кожного боку дороги буде зроблено укріплення щебенем узбіч метрової ширини.

     Також на цій вулиці буде, згідно проекту, облаштовано бокову канаву довжиною 60 метрів та укладено дев’ятиметрову відвідну залізобетонну трубу діаметром 40 сантиметрів для унеможливлення підтоплення житлових будинків.

   Так само швидко взялися до діла і в Некрашах, де шляхоремонтники «Асфальт Плюс» капітально ремонтують дві ділянки загальною протяжністю 1,5 кілометра. Технологія виконання робіт та тип дорожнього покриття будуть такі самі, як і в Оліївці.

     Усі розпочаті дорожні роботи планується завершити орієнтовно до 15 грудня нинішнього року.

     А на частині території житлового масиву «Крошенський» (с.Оліївка) приступили до встановлення вуличного освітлення з використанням сучасних світлодіодних світильників.   Перший етап цієї давно очікуваної мешканцями масиву роботи теж буде закінчено до середини грудня.

     Також розпочато завезення у село Сонячне необхідних технічних засобів та обладнання для монтажу системи відеонагляду на приміщеннях місцевих ФАПу та клубу.

     Анатолій Мельниченко того ж 7 грудня зробив «об’їзд» усіх об’єктів з метою контролю ходу виконання прийнятих сесією рішень.

     …Тим часом в Троковичах у суботу, 8 грудня, мешканці та депутати спільними зусиллями  встановили чергову зупинку для громадського транспорту і  планують незабаром встановити навпроти неї ще одну - в сторону Черняхова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь