Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села Кам’янка: затишно, весело, несподівано…

Дата: 12.11.2018 16:01
Кількість переглядів: 1084

    10 листопада 2018 року у Кам’янці відбулося завершальне урочисФото без описуте відзначення днів сіл Оліївської об’єднаної територіальної громади.

Ця естафета святкувань, починаючи ще від «іменин» Довжика, запам’яталася своїми численними «родзинками». І такими «родзинками» у Кам’янці були якась неймовірна  теплота,  затишок, єднання глядачів і сцени, артистів…

    Сільський будинок культури ще з передобідньої пори заполонила дітвора, де на неї чекали веселі ігри, батутні комплекси, аніматори з тисячами солодких подарунків всім учасникам ігрових програм. Приємною несподіванкою для найменших мешканців став виступ київського цирку «Усмішка» - справжня магія та джерело назабутніх емоцій.

    А з 16-ї години в актовій залі розпочалася концертна програма за участю кращих творчих колективів та окремих виконавців. На початку концерту усіх мешканців Кам’янки, як і годиться,  зі святом привітав Оліївський сільський голова Михайло Ілліч Скок, побажавши людям добра, злагоди, здоров’я та достатку. Також очільник громади вручив нагороди самодіяльним артистам, які відомі не лише на території громади, а й представляють оліївську землю на всеукраїнському рівні. Це Дарина Соколовська, Надія Либідь, Вікторія Чирко, Павло Тетерук, Анна Ільченко, Діана Осадчук, Ксенія Кондратенко, Крістіна Чепенко, Марія Рубан, Наталя Тищенко, Вікторія Тужикова, Анна Окунь, Анжеліка Чередніченко, Маргарита Львова, танцювальний колектив «БДЖІЛКА» дошкільного навчального закладу с.Некраші, танцювальний колектив «ДІВА» БК с.Кам’янка, Олександр Випорхонюк, Діана Назарчук, Олександр Котвіцький, які чарують своїм талантом на сценічних майданчиках.

    Ще одією «родзинкою» святкування стала безкоштовна лотерея з розіграшем цінних дарунків. Близько двохсот учасників чекали на результати. Сміх та азарт захопив глядацьку залу, коли 3-річна Маша, дивуючи усіх своєю дорослістю та невимушеністю, допомагала ведучому програми Олегу Рогову обирати щасливі номери цієї лотереї...

    І, мабуть, чи не найприємнішою несподіванкою для жителів с.Кам’янка та гостей став виступ професійних артистів народного гурту «Джерела», танцювального ансамблю «Посмішка» районного будинку культури та вокального гурту «Веселі паняночки» с.Кодня.

    На завершення програми на гостей свята чекало дивовижне дійство – вогняне шоу у виконанні артистів Першого житомирського театру вогню «Дім Сонця», які, не дивлячись на осінню прохолоду, зуміли зігріти глядачів майстерністю підкорення живого полум’я. А за декілька хвилин потому в будинку культури почалася дискотека, яка зібрала молодь та старше покоління на єдиному танцювальному майданчику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь