Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День медичного працівника: Оліївка руйнує стереотипи…

Дата: 15.06.2018 11:16
Кількість переглядів: 672

   Фото без опису- В Оліївці руйнують стереотипи, що є приємною відмінністю цієї громади...

   Саме так охарактеризував Василь Стах, один із представників команди народного депутата України Віктора Развадовського, урочисту атмосферу приуроченої до Дня медичного працівника України зустрічі керівництва Оліївської сільської ради з медиками, які працюють в амбулаторіях, фельдшерських пунктах, дитячих навчальних закладах на території ради.

   Про започаткування нового формату співпраці та спілкування сільської ради з фахівцями, від морально-психологічного благополуччя яких напряму залежить настрій, здоров’я, освітній рівень мешканців сіл – медиками, педагогами, працівниками культури більш поширено розповів у вітальному слові Оліївський сільський голова Михайло Скок:

   « - Сьогодні ми зібралися, щоб відзначити ваше професійне свято – День медичного працівника. Зібралися вперше в такому широкому складі, «об’єднаному» складі усіх медиків нашої громади. І, мабуть, це природно – адже після нашого успішного територіального  об’єднання, створення потужної Оліївської громади ми маємо поступово об’єднатися і в душевному, духовному, творчому вимірі, стати, так би мовити, єдиним, згуртованим суспільним організмом і продуктивно працювати для наших громадян. І чи не найважливіша роль в такому процесі згуртування – саме ваша, бо ви найближче до людей, найближче щодня, найближче завжди.

   А наразі прийміть від мене особисто, від депутатського корпусу, виконкому та апарату Оліївської сільської ради, від усіх мешканців нашої об’єднаної громади найщиріші вітання і слова вдячності за вашу благородну працю.

   Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія медика завжди була і є однією з найнеобхідніших і найшанованіших.

   Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм.

   Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. І ми з нагоди свята шлемо низький уклін усім вам -  працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю.

   Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям.

   Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир.

   Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та вашим родинам!».

   Вітання сільського голови медпрацівники слухали сидячи не на звичних в таких випадках клубних рядах стільців, а за дбайливо сервірованими столиками з фруктами, тістечками та напоями. Зворушені такою увагою гості не раз дякували організаторам цього «прийому» та оплесками підтримували виконавців пісень та танців, які радували своєю майстерністю зі сцени.

   А вже згаданані представники народного депутата України В.Развадовського Василь Стах, Олександр Українець та Василь Козел передали медикам від нардепа ноутбук та сучасні тонометри.

   По завершенню ж урочистостей медиків привітали ще й гарними квітами від сільської ради…

 

Валерій Терновий.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь