Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Довжику відсвяткували День села

Дата: 29.05.2018 20:18
Кількість переглядів: 1866

27 травня 2018 року мешканці Довжика відзначили День свого села. Урочистості та справжнє народне гуляння розпочалися о 12-й годині і тривали до пізнього вечора.

Оліївський сільський голова М.Скок, відкриваючи це велелюдне зібрання, від щирого серця привітав жителів Довжика зі святом, побажав усім родинам здоров’я, щастя, мирного безхмарного неба на віки, благополуччя та процвітання. І повідомив радісну для сельчан новину: на останній сесії Оліївської сільської ради депутати прийняли рішення щодо затвердження необхідної документації для здійснення у селі Довжик капітального ремонту дорожнього покриття по вулицях Сінна, Соснова, Лісова та Зелена (асфальтування).

Також очільник громади подякував усім небайдужим людям, які доклали своїх зусиль і власних коштів для підготовки та організації цього без перебільшення масштабного, колоритного дійства, а це депутати ради В.Городнюк, В.Скоковський, Є.Герасимчук, Т.Курінна, члени виконкому А.Попік, І.Шпонарська, партнери заходу ПАТ Житомирський маслозавод - компанія «Рудь», ТОВ «Аскона-Південь», приватні підприємці П.Цимбалюк, Я.Табаченко, В.Кидун, Є.Черняхівський, В.Поліщук, Н.Бондарчук, П.Жулинський, С.Біденко тощо.

Депутат Житомирської обласної ради, голова громадської спілки «Житомирська обласна федерація футболу» Р.Павлюк, вітаючи зібрання від імені облради, футбольної спільноти та від себе особисто, передав місцевим спортсменам п’ять професійних футбольних м’ячів найвищого ґатунку.

Гарний настрій усіх відпочиваючих, їх змістовне дозвілля у цей день стали можливими й завдяки чималим організаційним зусиллям, докладеним головним спеціалістом сільської ради з питань культури  та спорту О.Роговим, який ще й до самого вечора виступав у ролі вдалого іскрометного конферансьє.

Цікава концертна програма свята складалася з виступів місцевих аматорів, представників творчих колективів з інших сіл громади, а також гостей, які завітали на День села Довжик з Житомира. Це, зокрема, естрадно-духовий оркестр "Сурми Полісся" (художній керівник і диригент Р.Хом’як). Цей колектив, який зачарував присутніх своєю майстерністю, є незмінним учасником всеукраїнських та обласних творчих конкурсів-фестивалів, загальноміських концертів, презентацій, благодійних акцій. Відзнаки оркестру "Сурми Полісся" вражають своєю кількістю: він володар "Гран-Прі" обласного конкурсу духових оркестрів Житомирської області (м. Володар-Волинський, 2008р.), дипломант Всеукраїнського фестивалю духових оркестрів «Прикарпатські передзвони», лауреат фестивалю духових оркестрів "Перлини Прикарпаття" (м.Моршин, 2010р.), лауреат всеукраїнського конкурсу патріотичної пісні "Розстріляна молодість" (2011р.), володар "Гран-Прі" міжнародних фестивалів духових оркестрів (Польща, м.Свєчє, 2011р.), (Франція, м.Пон-сюр-Сен) та багатьох інших нагород і відзнак.

У захваті мешканці Довжика та гості були й від народного художнього шоу-театру «КЛЕМ», який подарував глядачам справжній драйв емоцій, музики, танцю, акторської гри, неймовірних перевтілень.

Не залишили байдужими дітей та їх батьків, бабусь і дідусів і різноманітні майстер-класи, розіграш цінних подарунків, сподобалися виїзна торгівля усілякими смаколиками та ще й безкоштовне спонсорське морозиво...

 

Валерій Терновий



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь