Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МЕДИЦИНА

05 Серпня, 2022 р., 09:00
Шановні жителі Оліївської громади! В нашій амбулаторії загальної практики сімейної медицини (с. Оліївка, вул. Зоряна, 72-а) відтепер можна заключити декларацію з лікарем - педіатром - Євдоченко Анною Олександрівною.
29 Липня, 2022 р., 08:10
28 липня 2022 року в амбулаторії с.Оліївка був проведений День донора. Роботу виїзного донорського пункту організували Оліївська сільська рада спільно з Житомирським обласним центром крові, жителі Оліівськоі громади активно долучилися до акції доброї волі.  Фахівці стверджують, що нерідко вчасно перелита донорська кров -  єдина можливість врятувати людське життя. Кров - цінний ресурс не тільки при наданні невідкладної допомоги, вона також вкрай необхідна при складних хірургічних операціях, наданні акушерської та перинатальної допомоги. Особливо актуальне питання донорства крові сьогодні - під час війни, адже один донор може врятувати життя трьох людей.
12 Липня, 2022 р., 08:14
Оліївська сільська рада 28 липня проводитиме День донора. В реаліях сьогоднішньої війни, де ворог переважає у силі та техніці, ми повинні робити все від нас залежне, задля перемоги, задля порятунку наших віськових. Крім того, варто не забувати і про цивільних, які стають жертвами ракетних та артилерійських ударів - їм всім необхідна донорська кров. 
29 Червня, 2022 р., 09:42
На сьогодні  через обставини, пов′язані   з російським воєнним вторгненням, багато з нас опинилися в умовах обмеженого доступу до свіжої та  якісної їжі,- тому наразі  раціон  переважної більшості українців  складається з консервованої продукції.
24 Червня, 2022 р., 14:43
Вода, поряд із своїм  величезним життєво необхідним для людини благом, за певних умов і, на жаль, досить часто може стати фактором ризику виникнення різноманітної патології, у т.ч. інфекційних захворювань. Тому, хочемо наголосити на ризики виникнення інфекційної патології після вживання води або використання її з іншою метою.
19 Червня, 2022 р., 07:51
Сьогодні своє професійне свято відзначають медичні працівники.  Професія медика–відповідальна і благородна. Таку роботу обирають в житті лише сильні, вольові люди тому що рятувати, повертати до життя інших-це надважка місія!  Сьогодні тисячі медиків рятують життя наших захисників, ставлячи під ризик своє. Тож, висловлюємо слова вдячності тим, хто не жаліючи зусиль приймає на себе важкий тягар людського болю, страждань та оберігає найцінніше, що є у людини — її життя. Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя вам та вашим рідним.  Нехай Ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами Зі святом! 
17 Червня, 2022 р., 13:49
Оліївська сільська рада повідомляє про проведення конкурсу з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів, які здійснюватимуть пільгове медичне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи
15 Квітня, 2021 р., 11:13
Черговим кроком до безпечного та комфортного життя громадян є встановлення пандусів біля медичних закладів. Перші з них уже встановлені в Ксаверівці, Вільську та Троковичах. Також ведеться робота по облаштуванню внутрішніх туалетів. Дані кроки поряд з іншими наближають наші заклади до сучасних вимог та стандартів надання якісних послуг населенню.
22 Січня, 2019 р., 10:46
Дуже важливо вакцинуватись, щоб отримати захист від грипу і тяжких ускладнень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь