Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МЕДИЦИНА

12 Жовтня, 2022 р., 14:00
Понад два роки тому, навесні 2020 року (коли  в Україну прийшла епідемія коронавірусної хвороби COVID-19),  фактично всі  громадяни стали користуватися  захисними масками – на роботі, у транспорті, у громадських місцях.  Маски стали звичною частиною нашого щоденного гардеробу – й водночас найпростішим засобом запобігти небезпечному інфекційному захворюванню. 
06 Жовтня, 2022 р., 08:20
Кожен українець має змогу потрапити до лікаря, незалежно від місця перебування та укладеної декларації. Якщо ви є внутрішньо переміщеною особою, вам НЕ потрібно переукладати декларацію, достатньо звернутися по допомогу напряму в найближчий медичний заклад. Про це йдеться на сайті Житомирської ОДА. 
05 Жовтня, 2022 р., 15:00
Ходьба - найбільш природний спосіб пересування людини в просторі, а також   найдоступніший і найпростіший вид фізичної активності. Це відмінний засіб профілактики захворювань, який допомагає впоратися з різними станами: зниженим імунітетом, відсутністю настрою та млявістю, відчуттям слабкості, занепадом сил.
04 Жовтня, 2022 р., 08:13
Сказ —  гостре інфекційне захворювання тварин і людини, що характеризується розвитком своєрідного енцефаліту зі стрімким пошкодженням центральної нервової системи. У разі вчасного ненадання спеціальної медичної допомоги сказ може призвести до смерті потерпілої людини. 
03 Жовтня, 2022 р., 12:08
Одним із головних органів людини є серце. Воно працює день і ніч, не зупиняючись. Серце можна назвати насосом нашого організму, який перекачує кров у кровоносній системі. З кожним скороченням серце виштовхує в артерії 70-80 мл крові.  За 70 років життя серце таких скорочень відбувається  більше двох з половиною мільярдів  разів. За цей період  серце здатне заповнити близько 3500 стандартних залізничних цистерн! 
12 Вересня, 2022 р., 15:09
Захворюваність COVID-19 в Житомирській області щотижня продовжує зростати. Всього з початку пандемії зареєстровано 202083 випадки, показник на 100 тисяч населення становить 16820,4.
09 Вересня, 2022 р., 09:07
Ковід, на жаль, нікуди не подівся з нашого життя, можливо просто відійшов на другий план. Проте, подбати про своє здоров’я та вакцинуватись просто необхідно! Якщо ви ще не зробили бустер, зараз — саме час.
18 Серпня, 2022 р., 14:30
Секретар Оліївської сільської ради Борис Ткаченко та депутат виборчого округу №1 сіл Кам'янка, Сонячне та Новоселиця Анатолій Лисенко передали новий ноутбук медичним працівникам Кам'янського фельдшерського пункту.  "Сьогодні для роботи сучасного лікаря необхідні не тільки медичні інструменти та обладнання, а й комп’ютер. Попередній ноутбук, який був придбаний для медичного закладу вийшов з ладу, тому для комфорту наших пацієнтів та лікарів, ми оперативно передали нове обладнання", - розповіли секретар Оліївської сільської ради Борис Ткаченко та депутат округу Анатолій Лисенко . Нагадаємо, що в амбулаторії загальної практики сімейної медицини (с. Оліївка, вул. Зоряна, 72-а) відтепер можна заключити декларацію з лікарем - педіатром - Євдоченко Анною Олександрівною.
10 Серпня, 2022 р., 08:31
Традиційний сезон кавунів і динь в Україні починається в серпні, але через глобальні зміни клімату, нераціональне застосування пестицидів та агрохімікатів, ягоди вже зараз масово дозрівають в усіх регіонах, і з’являться в супермаркетах та на ринках уже в середині липня. Проте їсти їх потрібно дуже обережно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь