Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання 10-ї сесії Оліївської сільської ради

Дата: 11.09.2021 13:09
Кількість переглядів: 1068

10 вересня 2021 року під головуванням Оліївського сільського голови Анатолія Мельниченка відбулося засідання 10 сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради.

 

На розгляд чергової сесії було винесено більше 70-ти  питань порядку денного.

Під час засідання сесії було затверджено звіт про виконання бюджету сільської територіальної громади за І півріччя  2021 року, затверджено Програму відшкодування вартості пільгового проїзду громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2021-2025 роки, внесено зміни до штатних розписів закладів культури Оліївської сільської ради.

 

З метою боротьби з онкозахворюваннями, підвищення ефективності здійснення загальнодержавних заходів з профілактики злоякісних новоутворень, підвищення якості профілактики онкологічних захворювань, доступності медичної допомоги для онкологічних хворих, підвищення показника одужання, зниження рівня смертності онкологічних хворих прийнято Програму боротьби з онкологічними захворюваннями на території Оліївської сільської ради на 2021- 2023 роки.

 

З метою пропагування здорового способу життя та залучення підростаючого покоління до занять фізичною культурою і спортом в Оліївській сільській раді створено комунальний позашкільний навчальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа».

Крім цього, в ході засідання сесії було затверджено проектно-кошторисні документаціі на капітальні ремонти доріг по населеним пунктам Оліївської сільської ради; на реконструкція Оліївської гімназії з добудовою; на капітальний ремонт футбольного майданчика по вул. Вишпільська в селі Оліївка, інше.

 

Ознайомитися з прийнятими депутатами у ході засідання рішеннями 10-ї сесії 8-го скликання Оліївської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» цього веб-сайту.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь