Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо зі святом останнього дзвоника.

Дата: 31.05.2021 15:38
Кількість переглядів: 220

Ось і закінчився 2020-2021 навчальний рік. Свято останнього дзвоника - яскраві вишиванки, різнокольорові квіти, музика, усмішки та сльози ...

Фото без опису

Сьогодні незвичне завершення навчального року для всіх нас. Карантин знову вніс корективи не лише в навчальний процес, а й в наше життя. Це дало серйозний виклик освіті, адже ми змушені були навчитися працювати дистанційно, водночас, ми навчилися цінувати живе спілкування, друзів, щирі дружні обійми.

Дистанційне та змішане навчання завершилось. Тож щиро дякуємо усім працівникам закладів освіти! Поки педагоги навчали дітей за дистанційними формами, інші працівники створювали безпечні умови для роботи.

Дякуємо батькам за терпіння і розуміння. Виконання домашніх завдань насправді стало нелегким для вас випробуванням. А сумлінні батьки, напевне, вже оволоділи професією педагога.

Далі літні канікули…

Вітаємо усіх, а особливо вас, наші любі діти, з початком відпочинку і літа! Нехай спекотне літо подарує тепло в серцях, додасть здоров’я і втішить приємним відпочинком.

У цьому році у закладах освіти  Оліївської громади 37  випускників 11 класу та 54 дев’ятикласників. 319 учнів закладів освіти громади отримали початкову освіту.

Дорогі випускники! Вам, як нікому, цей рік особливий. Але ви справитесь, бо поруч є підтримка батьків, учителів, а головне, ваша віра в себе. Успіхів вам при складанні тестів ЗНО, яке уже розпочато.

 Щиро бажаємо вам найкращих результатів, гідних вашого старання й праці. Вам належить у своєму житті одержати перші документи про освіту. Це дуже важливий етап. Бажаємо вам, дорогі випускники, щоб ваше життя було світлим і радісним. Не бійтеся труднощів: вони роблять нас сильнішими; не бійтеся невдач: вони роблять нас кмітливішими; не бійтеся моментів поразок: вони вчать нас цінувати хвилини радості і щастя. Побільше вам любові, бо саме вона є сутністю життя. І ніколи не забувайте своїх однокласників, свою школу, свою родину. Посадіть на своєму життєвому шляху квіти гарячої любові до життя, до людей, до України. Віддавайтесь силі дружби. Знайдіть себе в праці. Хай ваші серця не знають спокою. Хай срібний дзвоник шкільного життя звучить не лише в пам’яті, а й у серцях протягом усього життя!
 

Відділ освіти Оліївської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь