Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з ювілеєм заступника Оліївського сільського голови Грищенко Оксану Василівну!

Дата: 17.04.2021 00:06
Кількість переглядів: 1463

Цього прекрасного весняного дня свій ювілей святкує заступник Оліївського сільського голови Грищенко Оксана Василівна – чарівна жінка, любляча мама, вірний друг, справжній професіонал, мудрий керівник.

Фото без опису

Народилася іменинниця в мальовничому Черняхові. Зростала в працьовитій родині, де перейняла від батьків та рідних кращі людські цінності. Із золотою медаллю закінчила школу в рідному селищі. Отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Фінанси» та здобула кваліфікацію спеціаліста з економіки.

Трудову діяльність розпочала лаборантом в «ЧерняхівНафтоЕнергоПостач». За кілька років перейшла працювати в управління праці та соціального захисту населення Черняхівської РДА, де працювала спеціалістом І категорії відділу субсидій, головним спеціалістом з питань праці. Далі була переведена до управління агропромислового розвитку Черняхівської РДА, де пропрацювала 6 років, починаючи від головного спеціаліста–економіста відділу бухгалтерського обліку та звітності до  заступника начальника, начальника відділу обліку та фінансово-кредитного забезпечення.

Наступні 5 років працювала керівником Черняхівського відділення ПАТ КБ «Приватбанк». Ще наступні 5 років працювала в даному банку в Житомирі, починаючи від керівника одного з напрямків до керуючої відділенням №30 та керуючої центральним відділенням.

Сьогодні втілює здобутий досвід та бажання якісно змінювати світ навколо себе в Оліївській сільській раді - на посаді заступника сільського голови з економічних питань та інвестиційної діяльності.

Від імені Оліївського сільського голови Анатолія Мельниченка, депутатського корпусу, апарату сільської ради та всіх, хто знає і шанує іменинницю, хочемо щиро привітати Оксану Василівну з цим прекрасним днем; побажати міцного здоров’я, нових життєвих і професійних вершин, радості в кожній миті життя. Цінуємо можливість працювати разом з Вами, шановна Оксано Василівно, переймати Ваш досвід та чути Ваші влучні поради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь