Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочато ремонт дороги Кам’янка-Вільськ

Дата: 31.03.2021 12:10
Кількість переглядів: 4029

Довгоочікувана радісна новина для жителів Вільська і найближчих сіл - розпочато ремонт дороги Кам’янка-Вільськ.

Як ми повідомляли, за наявності можливостей, у 2020 році Оліївська сільська рада була першою, хто розпочав ремонт доріг загального користування місцевого значення за власні кошти. Продовженням якісних змін стало налагодження співпраці в даному напрямку з керівництвом області. Спільно з Житомирською облдержадміністрацією відремонтували частину дороги Кам’янка-Новоселиця. І ось черговий крок у напрямку плідної співпраці - стратегічна дорога, яка зв’язує дві частини великої Оліївської громади.

Сьогодні наша Оліївська родина збільшилася, і сільська рада шукає шляхи поліпшення життя кожного населеного пункту. Частину робіт вдається проводити власними силами, інша частина потребує додаткової підтримки. Приємно, що розуміння і бажання спільно рухатися в напрямку змін маємо і збоку керівництва області, і керівництва району, і народного депутата від нашого округу, що підтвердили нещодавні робочі зустрічі.

Триває робота й в інших напрямках - на території колишньої Вільської громади збільшується кількість ліхтарів на вулицях, опрацьовуємо план розвитку закладів освіти, культури, медицини. Працюємо над соціальним захистом населення. Проводиться благоустрій територій.

"Приємно бачити продовження якісних змін у громаді вже сьогодні. Хочу подякувати керівництву області, що вкотре йдуть назустріч і підтримують Оліївську громаду. З головою Житомирської обласної державної адміністрації Віталієм Івановичем Бунечком у нас склалася плідна співпраця, результат якої сьогодні на власні очі бачать наші жителі. Дякую директору департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА Інні Вікторівні Хоменко, з якою ми постійно спілкуємося щодо вирішення стратегічних питань у громаді. І звичайно велика вдячність Главі Держави - Володимиру Олександровичу Зеленському, адже дана дорога - це ще один результат Програми Президента України "Велике будівництво", яка є масштабною розбудовою якісної інфраструктури України", - зазначив у коментарі Оліївський сільський голова Анатолій Мельниченко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь