Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась нарада директорів закладів освіти Оліївської сільської ради

Дата: 01.03.2021 12:54
Кількість переглядів: 694

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису 

 25 лютого 2021 року відділом освіти було проведено нараду директорів закладів загальної середньої та дошкільної освіти. Робоча нарада передбачала вирішення ряду нагальних питань, що стосуються роботи закладів. Зокрема на засідання було запрошено головного спеціаліста відділу соціального захисту та охорони здоров'я населення  Бондарчука С.В. для обговорення особливостей підвозу педагогічних працівників та учнів закладів освіти рейсовими автобусами.

    Начальник служби у справах дітей Савельєва О.О. опрацювала з керівниками закладів освіти питання «Практичне використання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06. 2020 року №585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах».

        Розглядалися питання щодо освітньої функції закладів загальної середньої освіти, а саме головний спеціаліст відділу освіти Хоцька Л.М. зосередила увагу керівників щодо підготовки пакету документів для отримання учнями свідоцтв  про освіту згідно із Порядком замовлення документів про базову середню освіту та повну загальну середню освіту та щодо  реєстрації учнів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року, яка триватиме до 5 березня включно. Також головним спеціалістом було  акцентовано увагу на важливості участі дітей у конкурсах різноманітного спрямування та МАН для розвитку їх інтелектуального потенціалу та творчих здібностей.

    Начальник відділу освіти Антонюк О.М. обговорив з керівниками питання організації харчування учнів, наголосивши на важливості якісного та безпечного харчування школярів та вихованців закладів дошкільної освіти, складання двотижневого меню та відповідне його погодження у відділеннях Держпродспоживслужби.  Начальник довів до відома керівників стан справ з укладання договорів відділом освіти з ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров′я України» щодо аналізів питної води, яку використовують заклади, та інших досліджень, передбачених чинним законодавством.

    Актуальним  є питання зарахування учнів громади до 1 класу у 2021-2022 навчальному році, яке скоро розпочнеться, тому начальником відділу було  проаналізовано прогнозовану  кількість учнів та 1 класів у закладах освіти Оліївської сільської ради у 2021-2022 навчальному році,  акцентовано увагу керівників, хто має право на першочергове зарахування до закладу освіти та ознайомив з переліком документів, необхідних для зарахування учнів до 1 класу, які подаються батьками ( чи особами, що їх замінюють).

     Крім того було  обговорено питання щодо проходження керівниками закладів освіти навчання  у сфері  цивільного захисту.

З директорами закладів дошкільної освіти  було обговорено питання щодо внесення змін до Положення про заклад дошкільної освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь