Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дороги Оліївської громади: що зроблено та перелік доріг, які будуть відновлюватися (ФОТО)

Дата: 19.11.2020 19:31
Кількість переглядів: 650

Проблема доріг – одна з найгостріших для України: від ям до повної відсутності дорожнього покриття. Проблема стосується більшості міст, областей, громад нашої держави, зокрема і Оліївської ОТГ. Так, секретар Анатолій Мельниченко та депутатський корпус Оліївської сільської ради прийняли одне з важливих для жителів громади рішення – розпочати ремонт стратегічних доріг ОТГ, до переліку яких увійшли і дороги загального користування місцевого значення.

Тож пропонуємо до вашої уваги повний перелік автошляхів, які були відремонтовані, перебувають у стадії ремонту або будуть відремонтовані незабаром:

- дорога С 062201 Троковичі-Гадзинка на відрізку від центру села Троковичі до центру села Некраші (асфальтовано днями, триває облаштування тротуарів);

- перша частина дороги C 060722 під’їзд до с.Світин (заасфальтовано). На другу частину цієї дороги виготовлена проєктно-кошторисна документація, яка пройшла експертизу, виставлено на тендер. Дорога співфінансується Оліївською сільською радою спільно з Житомирською ОДА.

- дорога С 060627 Кам’янка – Новоселиця: виготовлена проєктно-кошторисна документація, яка пройшла експертизу, виставлено на тендер, чекаємо переможця і підписання договору; також співфінансування Оліївської ОТГ та Житомирської ОДА; Інші дороги, які вже відремонтовано:

- Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Зоряна від буд. № 35 до вул. Хмільова в с. Оліївка;

- Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Космонавтів в. с. Довжик;

- Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. І. Сікорського від кладовища до буд. №93 в с. Сонячне;

- Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Михайлівська в с. Троковичі (перша черга відремонтована, друга черга заплановано ремонт); - Капітальний ремонт дорожнього покриття по ІІ провулку Підприємців в с. Оліївка;

- Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Петра Болбочана від буд. №43 до буд. №50 в с. Оліївка;

- Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Вишнева в с. Некраші - Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Рубанівська від буд. №28 до буд. №34, від буд. №68 до буд. №78 в с. Троковичі.

«Ми не ставимо крапку. Як і говорилося нещодавно, на черзі знаходяться дороги: в с. Сонячне ( по І та ІІ провул. І.Сікорського), с. Кам’янка (вул. Васіна, вул. Садова, ІІ провул. Арзамакіна), с. Довжик (вул. Лісова, вул. Паркова, вул. Сінокісна, пров. Сінокісний, пров. Вчених, вул. Волі, вул. Озерна, вул. Відродждення, вул. Садова), с. Оліївка (вул. Вишпільська, вул. Польова, вул. Молодіжна) та решта. Тож будемо і надалі працювати в такому ж темпі та розвивати нашу громаду!», - розповів Анатолій Мельниченко. Нагадаємо, що 29 жовтня у Троковичах секретар Оліївськоії сільської ради Анатолій Мельниченко зустрівся з головою Житомирськоії ОДА Віталієм Бунечком. Під час зустрічі представники влади обговорили та оглянули хід робіт з ремонту дороги Троковичі - Некраші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь