Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Житомирської ОДА відвідав Оліївську громаду (ФОТО)

Дата: 30.10.2020 11:37
Кількість переглядів: 448

29 жовтня у Троковичах секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко зустрівся з головою Житомирської ОДА Віталієм Бунечком.

 Під час зустрічі представники влади обговорили та оглянули хід робіт з ремонту дороги Троковичі - Некраші.

Нагадаємо, нещодавно Оліївська сільська рада підписала договір з компанією «Автомагістраль», яка стала переможцем тендеру з ремонту дороги С 062201 Троковичі - Гадзинка на відрізку від центру села Троковичі до центру села Некраші.

«Рішення про ремонт відрізку даної дороги далося нам дуже не просто. Ми шукали різні шляхи вирішення цієї проблеми. Дорога була у плачевному стані. Проте, під час зустрічі з головою Боратинської сільської ради, в яких була аналогічна ситуація, вирішення все ж знайшлося. Ми вирішили діяти. Мені надзвичайно приємно, що сьогодні Віталій Іванович підтримав нашу ініціативу та пішов нам назустріч. Сподіваюсь, що наша співпраця з Житомирською ОДА дасть неабиякі результати у розвитку Оліївської громади!», - сказав секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко.

 Під час зустрічі очільник області та секретар сільської ради обговорили можливість співфінансування ремонту дороги Кам’янка – Новоселиця, яка також є однією з стратегічних доріг Оліївської громади.

Окрім того, Віталій Бунечко оглянув Троковицький природничо-екологічний ліцей, який також нещодавно осучаснили: зробили поточний ремонт будівлі, термосанацію, привели до ладу приміщення їдальні, замінили вікна, встановили камери відеонагляду.

Також Анатолій Мельниченко разом з керівником Житомирської області обговорили ряд програм для подальшого розвитку Оліївської громади; домовились про подальшу співпрацю.

«Передусім, привітав новообраного голову Оліївської громади Анатолія Мельниченка з перемогою на місцевих виборах. Він запевнив, що налаштований на тісну співпрацю з Житомирською обласною державною адміністрацією, щоб спільними зусиллями реалізовувати проєкти, що підуть на користь громади та її жителів. Впевнений, що досвід команди Житомирської облдержадміністрації буде корисним для налагодження комунікації між усіма зацікавленими сторонами, які готові інвестувати в розвиток громад Житомирщини», - поділився враженнями від відвідування Оліївської громади голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Нагадаємо, Оліївська сільська рада однією з перших в Україні почала ремонтувати дороги загального користування місцевого значення власним коштом та отримала розуміння і співпрацю збоку Житомирської ОДА щодо співфінансування однієї з таких доріг та спільних дій щодо впровадження якісних змін у громаді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь