Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання 40 - ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради

Дата: 21.10.2020 16:42
Кількість переглядів: 610

21 жовтня 2020 року під головуванням секретаря ради Анатолія Мельниченка відбулося чергове засідання 40 - ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради. Через стрімке поширення COVID-19 сесія проходила у закритому режимі.

У ході засідання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення з 42 питань порядку денного.

 

На початку сесії, секретар сільської ради Анатолій Мельниченко привітав ученицю 36-ї школи, жительку села Сонячне Богаткову Олександру Володимирівну, яка цього року досягла високих успіхів у навчанні та закінчила школу з відзнакою (золотою медаллю). Анатолій Мельниченко вручив відмінниці подарунковий сертифікат.

 

У ході сесії депутати розглянули питання про надання дозволу на придбання кухонного обладнання та приладдя для закладів освіти Оліївської сільської ради. Затвердили Програму надання фінансової підтримки хворим нефрологічного  профілю на 2020-2023 роки. Також було розглянуте питання про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії VII скликання Оліївської сільської ради №487 від 18.03.2019 року «Про внесення змін та затвердження Програми «Турбота» по поліпшенню соціально-медичного захисту громадян на 2019-2020 рр».

 

Серед інших важливих рішень, розглянутих 40-ю позачерговою сесією сільської ради, – про надання матеріальної допомоги жителям Оліївської громади та про надання дозволу на влаштування артезіанської свердловини та септику на території одного з сільських будинків культури.

Також з питанням про затвердження проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт дорожнього покриття по провул. Огурцова в с. Довжик, Житомирського району Житомирської області виступив начальник відділу будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури Городнюк Василь Борисович.

До того ж, розглянули питання про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція вуличного освітлення пров. Орлова, пров. Огурцова в с. Довжик.

Окрім того, було затверджено перелік доріг, на яких планується провести капітальний ремонт (нижче на фото).

 

Ознайомитися із рішеннями 40-ї сесії 7-го скликання Оліївської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» цього веб-сайту.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь