Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дитячі проблеми в полі зору місцевої влади

Дата: 23.07.2020 12:12
Кількість переглядів: 539

   22 липня 2020 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Оліївської сільської ради. Були розглянуті питання про участь у вихованні та порядок побачень з дитиною того з батьків, хто проживає окремо.

   Також було розглянуто питання щодо доцільності переведення неповнолітньої дитини, учениці Кам’янської гімназії, на навчання до закладу освіти міста Житомира.

   Окрім того,приділено увагу  розгляду питання про стан утримання дітей та виконання батьківських обовязків в окремих сімях, які проживають на території громади. З таким же порядком денним 3 липня поточного року було проведено виїзне засідання комісії у селі Троковичі.

   Також було проведено засідання місцевої комісії для формування у 2020 році пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

   У виконавчому комітеті Оліївської сільської ради на квартирному обліку перебуває одна дитина, позбавлена батьківського піклування. Місцевою комісією прийнято рішення за згодою дитини та її законного представника підняти клопотання перед обласною комісією про виплату грошової компенсації з метою придбання житла та визначено обсяг потреби в коштах.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь