Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Оліївської сільської ради відвідали Боратинську ОТГ

Дата: 20.07.2020 11:47
Кількість переглядів: 1644

     Нещодавно секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко разом з колегами відвідав Боратинську ОТГ, що знаходиться у Луцькому районі Волинської області.

   Боратинська сільська рада є однією з найуспішніших громад в Україні. Минулого року ОТГ зайняла перше місце у своїй категорії у рейтингу найбагатших громад нашої країни. Дана громада разом з іще двома волинськими громадами увійшли в ТОП-20 найуспішніших за показниками фінансової діяльності. У третій класифікаційній групі (ОТГ з чисельністю населення від 5 до 10 тис. жителів) із 227 громад Боратинська громада посіла перше місце в Україні.

   До того ж, на території Боратинської ОТГ, як і на території Оліївської, розміщений завод Кромберг енд Шуберт.

   Слід зазначити, що одним з досягнень громади на сьогодні є ремонт доріг загального користування місцевого значення. Завдяки співпраці з Волинською ОДА, Боратинська сільська рада ремонтує дані автошляхи.

   Подібні автошляхи проходять і територією нашої громади. Успішним досвідом вирішення цього питання зокрема й поділилися з представниками Оліївської сільської ради в Боратинській громаді.

    Зокрема під час зустрічі торкнулися і питання вивозу сміття. В Оліївській ОТГ на сьогодні сміття вивозять безкоштовно, а от в Боратинській дана послуга є платною, однак тут знайшли можливість вивозити сміття за зниженими помірними тарифами, аби збалансувати якість і доступність даної послуги.

   Секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко зазначив, що Боратинська ОТГ є взірцем для багатьох громад сьогодні.

    «Приїхавши сюди, ми побачили гарний приклад, який можна переймати, побачили той рівень, до якого варто прагнути. Гарні дороги, комунальники, які обожнюють свою роботу, співпраця з обласною державною адміністрацією - це те, що сьогодні має Боратинська ОТГ і над чим працюємо ми в своїй громаді. Ми не покладаємо рук у цьому напрямку і будемо йти до поставлених цілей, аби жителям нашої громади було чим пишатися», - сказав Анатолій Мельниченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь